Nieuwe naam Zwolse Halve Marathon Festival

Zwolle – Groene Land Achmea is met ingang van 2009 naamgevend hoofdsponsor van het Zwolse Halve Marathon Festival. Het evenement wordt daarmee omgedoopt tot het Groene Land Achmea Zwolse Halve Marathon Festival.

Het festival dat wordt gehouden op zaterdag 13 juni is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de gezelligste hardloopevenementen van ons land. De verschillende looponderdelen naast elkaar maakt deelname voor iedereen toegankelijk. Volgens Arné van den Boom, directeur Commercie van Groene Land Achmea is het aanbod voor verschillende groepen precies iets wat bij de organisatie past. In de zorg gaat het bij uitstek om mensen, hun welzijn en gezondheid. De verzekeraar stimuleert haar verzekerden op diverse manieren gezonder en vitaler te leven. Meelopen tijdens het Groene Land Achmea Zwolse Halve Marathon Festival is hier één van. Iedereen kan meedoen en dat is belangrijk. Jong of oud, gezond of minder gezond.

Looponderdelen

Naast de halve marathon waarvan het parcoursrecord met een tijd van 1.01.51 uur op zeer hoog niveau ligt, kan iedereen ook deelnemen aan de Wavin 4 Engelse Mijlen. Dit is dé instapwedstrijd om te beginnen met lopen of dé wedstrijd om je te laten zien. Onderdeel van deze loop is het IRun2BFit-programma. Tweedeklassers van het voortgezet onderwijs worden klaargestoomd voor deze sportieve loop. Ook kunt u samen met collega´s en zakelijke relaties een team vormen om zo samen te presteren tijdens de Rabobank Business Run.

Een feest om te lopen

Uniek aan het hele festival is dat er langs het hele parcours tienduizenden enthousiaste supporters staan die de atleten naar de eindstreep juichen. Langs het gehele parcours spelen fanfares, bands en DJ´s. De sfeer en de sportieve prestaties maken dit evenement tot een groot succes. De organisatie is blij dat Groene Land Achmea besloten heeft dit evenement te omarmen.

Inschrijving

De inschrijving is reeds gestart. Over belangstelling hoeft de organisatie niet te klagen. Voor inschrijving en meer informatie over het Groene Land Achmea Zwolse Halve Marathon Festival kijk je op www.halvemarathonzwolle.nl.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. @ Wilbert: Hahaha, was ook het eerste dat ik dacht, past lekker op een t-shirtje ;D Maar gewoon GLAM doen dan? GLAchmeaMarathon? Of Alsnoh het AD of de NS strikken als naamgever 😀


    ⚠️ Meld

Reageer