Inschrijving zangfestijn ‘Lalala Mondiaal’ geopend

Zwolle – Op woensdagmiddag 18 maart 2009 organiseren Odeon De Spiegel theaters en De Muzerie voor de 8e keer het zangfeest LaLaLa Mondiaal. Een mondiaal zangfestijn – geen zangwedstrijd – waar kinderen onder begeleiding van een trio rasmuzikanten van De Muzerie (bas, keyboard/percussie en gitaar) dé kans krijgen op te treden op het grote podium van Theater Odeon. En voor een zaal met echt publiek een wereldliedje ten gehore te brengen! Presentator Harro van Lien zal iedere deelnemer op professionele en vrolijke wijze aankondigen.

Dit jaar is er extra ruimte in het programma voor solo’s, duo’s, trio’s, kwartetten, koortjes e.d. Alle kinderen tussen 4-13 jaar uit Zwolle kunnen meedoen met maximaal twee liedjes, die uit alle landen van de wereld mogen komen, maar niet uit Nederland. Playbacken en zingen met een CD mag niet! Bovendien moet je 14 maart beschikbaar zijn voor de repetities. Voor advies over een wereldliedje kun je terecht bij de Muzerie (e.cuhfus@muzerie.nl).

Workshop voor begeleiders

Leerkrachten en groepsleiders kunnen extra inspiratie opdoen in een workshop Zin in Zingen voor leerkrachten van groep 3, 4, 5, 6 (accent op de middenbouw) op woensdag 4 februari van 13.30 tot 16.00 uur in De Muzerie, Goudsteeg 19 te Zwolle.

Inschrijven

Vanuit je luie stoel download je een inschrijfformulier via  www.muzerie.nl/lalala. Ophalen kan ook, op twee punten in Zwolle. Bij de Muzerie, Goudsteeg 19 of bij het Bespreekbureau van Odeon De Spiegel theaters, Spinhuisplein 14. Inschrijven kan tot 13 februari 2009.

Artikel delen:

Reageer