COMEDYTRAIN 2009 trapt succesvol af in Hedon

Zwolle – Al meer dan vijftien jaar is Comedytrain het keurmerk van stand-up comedy in Nederland. In haar thuishonk ‘Toomler Theater’ in Amsterdam wordt voor talenten  en bekende comedians een podium geboden om ideeën uit te proberen en de basis te leggen voor de stap naar de theaters in Nederland. Veel comedians vonden er de weg naar een solocarrière.


De Comedytrain in Zwolle…

‘Dit jaar gaat de trein echt rijden, de eerste stop was vrijdagavond, op een bom vol perron Hedon.’ Daar stond de eerste Comedytrain voorstelling op de agenda. Vijf comedians: Dolf Jansen, Leon van der Zanden, Howard Komproe en  Stefan Pop stonden onder aanvoering van Jan Jaap van der Wal op het podium van Hedon om een geweldige show te geven.


Artikel delen:
Reacties 8
 1. ik mis jon jones in dit rijtje. dit is allerminst te betreuren omdat het nivo van het repertoire van de heren zich zowieso al op een dramatisch dieptepunt bevindt.


  ⚠️ Meld

 2. Mooie close-ups Pedro! Vind Dolf wel leuk, Jan-Jaap ook wel. Ach, er is so wie so altijd te weinig te lachen in het leven. Nu is dominee Gremdaat ook nog gestopt op VK-Opinie. Daarom vandaag maar weer eens kijken hoe Youp afgelopen week heeft samengevat. En spijkers met koppen nu he, elke zaterdag van 12-14 op radio 2. Vrees dat ik daar niet heel veel van mee ga krijgen :'(


  ⚠️ Meld

 3. Dat zijn ze naar mijn mening allemaal. er zit er niet eentje bijdie echt grappig is. jansen was in zijn spijkermantijd vele malen beter.


  ⚠️ Meld

 4. Wat nou
  Ik was er bij en het was super vet! Ik wilde al langer een keer naar zo’n avond, maar nu het in Hedon was wilde ik helemaal. Ik heb me echt kapot gelachen en de sfeer was erg relaxed. Biertje erbij en goede comedians, wat wil je nog meer. Het niveau was ook best hoog. En de zaal was goed vol, dus ik ga denk ik snel een kaartje halen voor de volgende show daar want t zal nu wel uitverkopen. En alle losers hierboven, jullie waren er vast niet eens bij!


  ⚠️ Meld

 5. Eens
  Ik ben het met Linda eens. Het was een topavond met topcomedians en ik moet zeggen ik ben super verrast door de namen die ik nog niet kende (Stefan Pop en leon). Die waren ook echt hilarisch! Ik ben er de volgende keer in ieder geval wel bij.


  ⚠️ Meld

Reageer