Opleiding nieuwe medewerkers Filmtheater Fraterhuis - Foto: Joop van Putten
Foto: Joop van Putten

Opleiding nieuwe medewerkers Filmtheater Fraterhuis

Zwolle – Filmtheater Fraterhuis is bezig met de werving van nieuwe collega’s. Wil jij je aansluiten bij een team van ruim 130 Fraterhuiscollega’s en daarmee een bijdrage leveren aan de onafhankelijke beeld- en filmcultuur in Zwolle? Dan ben je van harte welkom.

Na een aantal lessen van een vaste opleider ga je meedraaien in een team. Tijdens je tweewekelijkse diensten werk je samen met betrokken en enthousiaste collega’s, en zorg je ervoor dat bezoekers een fijne voorstelling hebben.

Meer weten of je direct aanmelden?
Voor meer informatie stuur je een mail naar secretariaat@filmtheaterfraterhuis.nl. Je kunt daar ook een inschrijfformulier opvragen. 
 
Met 80.000 bezoekers per jaar, twee 4K-filmzalen en een verrassende programmering, is Filmtheater Fraterhuis een cultureel A-merk in de wijde regio Zwolle. Het behoort tot de filmtheaters waar regelmatig premières en bijzondere voorstellingen te zien zijn. Daarnaast is er de Fraterhuis Academie: het onderwijsinstituut van het Fraterhuis met iedere maand lezingen en cursussen over film. Ook is Filmtheater Fraterhuis betrokken bij landelijke en regionale culturele evenementen.

Artikel delen: