Willem Lucht wil LWL-minimapas

Zwolle – De Lijst Willem Lucht (LWL) houdt op 27 februari 2009 het jaarlijkse partijcongres. Op het congres zal LWL de nieuwe campagneleidster Charlotte Stevens en bestuurslid Rico Tennekes presenteren.

Het partijcongres zal gehouden worden in wijkcentrum de Weyenbelt, aan de Campherbeeklaan te Berkum. Aanvang 20.00 uur en zal ongeveer 23.00 uur afgelopen zijn. Belangstellenden worden uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn in de kleine zaal van de Weyenbelt om 19.45 uur. Tot uiterlijk 20.00 uur kunt u nog naar binnen.

De LWL presenteert op het partijcongres de plannen voor Zwolle, zoals de partij wil voorstellen als ze in de gemeenteraad worden gekozen in 2010:

Ten eerste willen wij het invoeren mogelijk maken van een LWL-Minimapas, voor alle minima inkomens net en gelijk aan dezelfde manier zoals we die kennen bij de 65+ kaart!! Nu is het echter zo dat de 65+er vaak meer besteedbaar inkomen heeft dan een minima wao-er of aaw-er. Dit vinden wij onterecht en willen dit gelijktrekken zodoende het verschil opheffen tussen minima onderling. Verder willen we graag gratis openbaar vervoer voor iedereen in de stad Zwolle!! Dit zal het zg carpoolen, per bus dan, sterk bevorderen en het nu komplete waanzin is dat er lege bussen rondrijden die toch hun route moeten maken, kunnen ze voor hetzelfde geld vol zitten en scheelt weer de nodige auto’s en overige op de weg, resultaat: het terugdringen van file’s wordt bevorderd!! Alle parkeermeters de stad uit, Zwolle weer mobiel maken en extra gratis pendeldiensten van en naar het stadscentrum en winkelcentra, Dit zal een enorme aantrekkingskracht uitoefenen op Zwolle om van de extra inkomens voor de middenstand maar te zwijgen!!!

Het zoveel mogelijk tegengaan van eenrichtingsverkeer en een stop op de in onze ogen zinloze bussluizen en drempels!! Wist U trouwens dat drempels schadelijk zijn voor het milleu??? Wat dacht U van het telkens remmen en optrekken van de auto voor en na de heuvels???? Geen wegversmallingen maar meer blauw op straat en intensieve controle’s dmv flitspalen lost een hele hoop ergernis op. Laat de politie meer boeven vangen ipv steeds achter de automobilist aan te jagen en onzinnige boete’s uit te delen ten bate van het staatstekort etc etc De auto hoeft geen melkkoe te zijn van het Haagse wanbeleid!! Het doortrekken van de N-35 in vierbaans tot aan Heino. Het opheffen van snelheidsbeperkingen op de A-28, deze werken averrechts en file in de hand werkend. Het kontinu open laten van de 3e rijstrook is aan te bevelen en het toestaan van over de vluchtstrook rijden van automobilisten die rechtsaf willen en binnen een bereik van 1 km van de afslag zijn!! Het aktiveren van bijeenkomsten in wijkcentra’s zodoende de burgers weer meer uit huis te krijgen en te betrekken wat er speelt in de buurt!

Het keihard aanpakken van hangjongeren die overlast veroorzaken en geen taakstraffen maar minimum straffen gelijk aan het plegen van geweld en doodslag!! En daar wilde ik het bij deze bij laten maar U ziet: plannen zat en het zijn plannen die uitvoerbaar zijn!! Het geld zou weg moeten komen van de door ambtenaren gemaakte declaratie’s inzake vervoer en diners. Men verdient zelf genoeg om dit zelf te bekostigen, Het stopzetten van subsidie’s naar allerlei dubbelzinnige instellingen en opvanghuizen. Niet ten koste van maar meer samenwerking onderling bespaart een hoop geld.

LWL

Artikel delen:
Reacties 127
 1. zware kost, die website van lucht. ik kan er uit opmaken dat hij voor de doodstraf is. dat ben ik tegen woordig ook, maar het lijkt mij geen goed idee dat deze grammatica terrorist naar city hall gaat.
  misschien is een zetel bij het groot nederlands dictee wat voor m 😉 😉 😉


  ⚠️ Meld

 2. gebakken (?) lucht…
  Het keihard aanpakken van hangjongeren die overlast veroorzaken en geen taakstraffen maar minimum straffen gelijk aan het plegen van geweld en doodslag!!

  Tja, als we nou alle hangjongeren TBS geven dan scheelt dat weer een hoop verkeer op de weg 😉


  ⚠️ Meld

 3. Lijst gebakken Lucht, maar heerlijk dat dit kan in ons politiek stelsel. En misschien kan hij zich ook aansluiten bij de katholieke partij, daar houden ze wel van kleurrijke personen met een afwijkende mening. Klucht voor kardinaal! ;D


  ⚠️ Meld

 4. en @ Berkummer: misschien is hij wél de enigste, want dit soort standpunten zijn tamelijk lachwekkend. Misschien is hij niet de enigE (aldus partij rutger, die pleit voor taakstraffen voor taalverloedering ;))


  ⚠️ Meld

 5. Rechtstreeks van de sit;

  De burger moet meer betrokken worden in de dagelijkse gang van zaken in het leven. Denkend aan: vandalisme, diefstal, roof en sexueel geweld. Dit zou mijns inziens bij de burger het gevoel van betrokkenheid moeten vergroten, waardoor er meer interesse in de politiek zal ontstaan

  Nu vind ik politieke bewustwording een goed streven, maar als ik het goed lees wil WL burgers betrekken in vandalisme, diefstal, roof en sexueel geweld? Feitelijk zegt hij dat hij burgers in deze nare situaties wil zetten om hen een politieke mening te laten vormen.
  Is hij nu zo radicaal of drukt hij zich gewoon pijnlijk verkeerd uit?


  ⚠️ Meld

 6. Nog zo een:

  Wij achten het niet nodig s’nachts dronken over straat te lopen en overlast te bezorgen aan de burgers

  Bedoelt hij hiermee nu dat het bestuur van LWL niet zat over straat zwalkt? Of het leger? Of de politie? Of de burgemeester? Aliëns misschien? Hij praat over ‘de burgers’ als andere partij, met andere woorden, degenen waarvoor het verhaal geldt zijn geen burgers….
  Wel een belangrijke toevoeging dat ze dat niet nodig vinden….


  ⚠️ Meld

 7. En wat dacht je van zijn gastenboek? Grotendeels door hem zelf vol gekalkt. Daar is het taalgebruik trouwens helemaal van een zeer bedenkelijk niveau.  ⚠️ Meld

 8. nou willem, mijn stem heb je! dat je voor de doodstraf bent spreekt mij zeer aan ! stevige uitspraken trouwens op je LWL-forum trouwens.


  ⚠️ Meld

 9. ieder zijn mening en ik kan me tegenwoordig ook wel vinden in de doodstraf. maar ik weet niet of dit serieus moet worden genomen. het forum van de lwl staat vol boute uitspraken enflauwekul.


  ⚠️ Meld

 10. nou hij is anders ook de bedenker van het S.O.R plan (sex op recept). een geniaal plan dat verkrachtingen tegen gaat. zie hiervoor de LWL website.


  ⚠️ Meld

 11. Beetje irreëel de standpunten van lwl op hun site… spreken elkaar meermaals tegen… bijv.

  – Vóór de doodstraf en Euthanasie Tegen Abortus (dat is moord)
  – Hogere uitkeringen Salarisvermindering om de economie te stimuleren
  – Door meer blauw op straat zou de burger zich weer veilig over de weg moeten kunnen begeven Overal de drempels weg en de maximumsnelheid omhoog
  – Een burgervriendelijk beleid voeren Politie en OM verregaande bevoegdheden geven inzake het oppakken, afluisteren, schaduwen en het afnemen van DNA (elders werd er aangedrongen op huisvredebreuk in gebedshuizen)
  – Minder burocratie Meer controle

  En dat alles gaan we betalen door de kosten van woningen te laten dalen, zodat de maandelijkse lasten lager worden.

  En dan nog een aantal walgelijke zinnen uit het partijprogramma:

  – De Nederlandse Staat moet er voor zorgen dat het Nederlandse product en zijn bevolking niet onder de voet gelopen worden door invloeden van buitenlandse komaf.
  – Het is toch eigenlijk te gek dat er bij een echtpaar, waarbij zowel man als vrouw werken, er een plaats te veel in beslag wordt genomen waardoor de buurman werkloos is.
  – Zwart, blank, dik of dun, het zou geen verschil uit mogen maken. Als we ons maar richten op de bijbelse geboden, ons opgelegd door GOD, de almachtige vader, schepper van hemel en aarde.

  Ieder zijn eigen ding/mening hoor… maar een partij die een fascistoïde politiestaat nastreeft waarbinnen slechts plaats is voor één geloof… Terug naar de jaren 50 zeg ik. (lwl zou eigenlijk blij moeten zijn met 90% van het Balkenende-beleid).


  ⚠️ Meld

 12. met name willem zijn standpunten inzake het SOR zijn ijzersterk. anno 2009 is het niet meer nodig om de politiek een religieuze hoek in te trekken, maar ieder zijn mening


  ⚠️ Meld

 13. Wat betreft die minimapas heeft hij een punt. Het is wel de vraag of die dan populair gaat worden. Wie wil nu als ‘minimum’ gezien worden.

  ‘Gratis openbaar vervoer’ zie ik ook wel zitten.


  ⚠️ Meld

 14. ik lees op de site van lucht, dat charlotte stevens in het bestuur zit.
  ik heb deze naam even gegoogled, maar als zij in het SOR pakket zit kan willem op mij rekenen!


  ⚠️ Meld

 15. Ik heb zojuist de site en lwl hotforum bezocht, een waardeloze bedoeling. Vorig jaar hebben nul mensen het partycongres bezocht, dit zegt ook genoeg.
  Willempie die ook nog als piepo de clown in man bijt hond acteert, het zou eigenlijk verboden moeten worden. Bepaald geen reclame voor onze fantastische hanzestad.


  ⚠️ Meld

 16. hihihi… hahaha… geweldig!!!! ik dacht dat jiskefet gestopt was!!!!!!!!! ik mis nog: wereldvrede voor iedereen, een verbod op honger in africa en verplicht altijd mooi weer in Dieze Oost..


  ⚠️ Meld

 17. ik heb gelezen op het forum dat joop klomp bij lucht in de partij heeft gezeten, dit geeft naar mijnidee ook het niveau aan waarin de partij van yildirim verkeert.


  ⚠️ Meld

 18. congres
  mensen, allemaal positief blijven. het komt allemaal goed . en vooral elkaar ook niet opjutten. en nee, die dame op die site ben ik niet. jullie willen mij toch allemaal zo graag zien. nou, geen praatjes, allemaal komen dan en niet willen af lopen zeiken graag!!!!!!


  ⚠️ Meld

 19. Zoek de foto’s van de vorige vergadering eens op. Dranghekken zijn overbodig ;D
  De partij word hopelijk door niemand serieus genomen.


  ⚠️ Meld

 20. Pas maar op Alibi, met je uitspraken….. voordat je weet ben je bekend bij LWL!!!

  Dick wordt genoemd in het gastenboek, ene Gerrit wordt ook genoemd. Beiden linkse rakkers. En tot m’n stomme verbazing sta ik er ook bij als schreeuwerig links figuur. Bij mijn weten heb ik altijd nog centrum of centrum rechts gestemd en zeker geen partijen als SP, PvdA, groen links etc. …. maar goed, dat stelletje helderlichten weet niet beter.


  ⚠️ Meld

 21. Hahaha, inderdaad WFvN…..en je hebt er hier niet eens op gereageerd! Misschien was de schrijver van de reactie het in andere issues niet met je eens en heeft hij je er voor het gemak ook maar bijgezet, geloofwaardige jongen 😀


  ⚠️ Meld

 22. Nja, ik ben zeker geen fan van Willem Lucht. En dat heb ik verder ook niet onder stoelen of banken geschoven in het verleden. Blijkbaar zien ze me als bedreiging (stel je voor ;D ) als ze me zo goed onthouden.

  Maar laat ze lekker verder gaan met hun hobby. Houdt ze van de straat. En ach, als ze er vrolijk van worden, dan ben ik wel super links. Weet je wat…. zeg ik gewoon dat ik op de partij voor de dieren stem ;D


  ⚠️ Meld

 23. willem, ga zo door ! zodra je straks de baas bent in dit land wordt geluk weer heel gewoon ! jouw midden-oosten vredesplan kent zijn weerga niet, waar haal je die oplossingen toch allemaal vandaan terwijl er al decennia over nagedacht wordt schud jij ze zo uit de mouw. ik ben er trots op dat berkum de nieuwe premier gaat leveren.


  ⚠️ Meld

 24. Willem goed zo! Als je straks het universum regeert en Darth Vader hebt verslagen, dan zullen alle zonnen weer schijnen in deze dimensie, van hier tot aan Krypton!


  ⚠️ Meld

 25. Hm…. ik zit me net te bedenken. Ik word beticht door een aanhanger van LWL van links te zijn. Toch wel vreemd commentaar voor een partijlid die een partij aanhangt met linkse ideeën als een minimapas!


  ⚠️ Meld

 26. ja mensen, zo werd pim fortuyn aanvankelijk ook behandeld. willem lucht is ontegenzeggelijk de politieke duizendpoot waar nederland al jaren op zit te wachten.


  ⚠️ Meld

 27. Deze bevlogen politikus is de belichaming van het nieuwe democratische denken, de spreekbuis van duizenden volgelingen die veiligheid gelijkheid en broederschap hoog in het vaandel hebben staan. deze begenadigd spreke en bewierrookt leider is gezalfd en gezegend.


  ⚠️ Meld

 28. Ohjee….. joop meent het echt! Was jij die 0,6% die op LWL gestemd heeft?

  Ik zie de LWL zeker niet als duizendpoot die de boel kan redden. Daar had ik bij Pim Fortuyn meer het idee bij. Pim zie ik als de fatsoenlijkere, menselijkere variant van Geert Wilders.

  Maar goed, zoals het denk ik bij elke politieke partij is, is het ook bij Willem Lucht. Ze hebben allemaal wel nuttige punten op de lijst staan. Alleen ook punten die me totaal niet aanstaan.

  Een heleboel partijen hebben een te klein lijstje met punten die me aanstaan en een te grote lijst met punten die me totaal niet aanstaan. Dat is bij LWL dus ook het geval.

  Sorry Willem en kornuiten: mijn stem ga je nog altijd niet krijgen.


  ⚠️ Meld

 29. Pim deed fatsoenlijk, tot men te kritisch werd. Dan stuurde hij de eerste beste vrouw terug in de keuken. Hij hoefde zodoende geen antwoord te geven, dat dan weer niet. De man van het woord demoniseren, gebieden waar je niet doorheen zou kunnen/mogen; nooit weer gehoord.


  ⚠️ Meld

 30. Hij kon tenminste fatsoenlijk doen. Dat kan ik van gebleekte Geertje niet zeggen.
  Maar ook Pimmetje zou mijn stem niet gekregen hebben.


  ⚠️ Meld

 31. En dat heet democratie. Ieder mag zelf kiezen.

  Persoonlijk? SP of Lucht? Geen van beiden. PvdA evenmin. Ik neig meer richting VVD en CDA. Het ligt een beetje aan hoe ze het programma hebben opgesteld maar die 2 komen vaak het best in de buurt van wat ik graag zou zien (tenminste…. de grootste lijst met punten die ik graag zie, ook zij hebben punten waar ik niet achter sta)


  ⚠️ Meld

 32. grote willem maakt zojuist op het LWL-forum bekend dat hij samen met wilders de regering wil gaan vormen om een eind te maken aan het decennia-lange sinterklaas spelen van onze regering.


  ⚠️ Meld

 33. joop zie op de bijeenkomst he,wel n beetje op tijd graag want gezien de reactie,s hier zullen er toch heel veel komen die nu negatief reageren,we lachen dr dan wel om.


  ⚠️ Meld

 34. de portefeuille buitenlandse zaken staat nog volledig open, las ik op het forum. voor een tonnetje in het jaar wil ik die ook wel invullen, maar ja tussen al die berkumers,……….ik weet het niet!


  ⚠️ Meld

 35. ik lees op een van de eerste pagina’s van lucht zijn forum dat het eerste van de brkumse voetbal club twee jaar terug een benefiet wedstrijd gespeeld heeft voor de partijkas van lijst willem lucht. opmerkelijk!


  ⚠️ Meld

 36. Heb het forum van die spectaculaire partij eens nagekeken,en heb nog nooit zoveel onzin gelezen.
  Deze man zal ongetwijfeld goede bedoelingen hebben,maar zet zich zelf als een clown neer.
  Niemand met een beetje intelligentie zal dit toch serieus nemen,alleen het taalgebruik al wekt de lachspieren op.
  Ben bang dat deze man met aanhang de boeken in zal gaan als de practical joker van de stad Zwolle.


  ⚠️ Meld

 37. Reaktie’s lijsttrekker lwl willem lucht:
  Beste Mensen, wat ik nu ga zeggen is uit de grond van mijn hart!! Er is veel geschreven, soms negatief maar ook positieve reaktie’s zag ik staan. Ik wilde beide bedanken voor hun inbreng al zet ik daar wel een paar kanttekeningen bij:: Ten eerste is er nooit sprake geweest van een benefiet wedstrijd van berkum voor de LWL!! Dit is echte onzin en komt waarschijnlijk uit de twilight zone!! Ik geef toe niet altijd even netjes te zijn in taalgebruik maar meen er wel het beste van! Wat en waarom ben ik nu begonnen in 2004 met het opzetten van de LWL?? Welnu dames en heren hier het antwoord: ONRECHT voor mens en dier moet bestreden worden!! Nederland is een prachtig land met veel mogelijkheden alleen mist het land een daadkrachtige regering en bestaat het merendeel uit meelopers en bangerikken die de ECHTE problemen uit de weg gaan en het wegstoppen voor een volgend kabinet!! Ik vind, en daar blijf ik mijn leven voor vechten, dat iedereen in nederland en daarbuiten een fatsoenlijk en draaglijk leven verdient en niet zoals we nu zien de rijken rijker en de armen armer!! De rijken minder rijk en de armen minder arm is mijn devies en of dat nu links of als rechts gezien mag worden zal me een zorg zijn! Als wij, onze eigen belangen nu eens niet altijd voorop stellen, dan kan er een maatschappij worden opgezet die er staat en waar iedereen met plezier aan mee zal werken!! Uiteindelijk zijn het de gewone man(nen) en vrouwen die het werk doen maar daar totaal geen wardering voor krijgen en de witte boordenclub in kantoren lekker met de eer gaan strijken en op centen van de samenleving lekker dineren en uitgaan met dikke declaratie’s en bonussen waanzinnig en te gek voor woorden!! De LWL is een minima partij en ind dus geen lidmaatschapsgelden van haar leden omdat ik weet dat mensen elk dubbeltje moeten omkeren voor ze hem uit kunnen geven! Ik vind dat de gewone man meer verantwoordelijkheden moet krijgen! dit werkt motiverend en wie is er nu een dief van je eigen geld wat je verdiend?? Niemand juist! En zo zie ik dus ook het politieke stelsel van nederland:: een zooitje bij elkaar wat zich alleen maar bezighoud met allerlei buitenlandse belangen (irak, afganistan ect) maar de noden in eigen land worden niet of nauwelijks aangepakt!! En dat terwijl er hier in nederland voetselbanken en armoede heerst die zijn weerga niet kent is toch een grove schande en zou volstrekt onmogelijk moeten worden!! Als de welvaart nu eens eerlijker wordt verdeeld dan kan iedereen in nederland fatsoenlijk leven, maar nee, eigenbelang eerst en God voor ons allen is een veelgehoorde kreet!
  Zelfverrijking door de overheid en bonussen en extra inkomen voor kabinet en landsbestuurders en niet te vergeten de topmanagers zou verboden moeten worden!! Ik begrijp, ik ben verre van volmaakt en ik heb ook mijn fouten en zwakheden maar ik zeg tenminste zoals ik er over denk en draag dingen aan om nederland er weer bovenop te helpen! Zie de lwl minimapas en het veel besproken SOR project!! En als ik dan volgens sommigen niets voorstel en een joker ben van man bijt hond, waarom heb ik dan relatie’s in den-haag en heb ik vele politici live ontmoet?? Ik wil mij helemaal niet voordoen als een iemand die belangrijk is en bekende nederlander is, ik blijf wie ik ben, en zal dat altijd blijven!! Eerlijk en recht door zee staan bij mij bovenaan en denken jullie nu echt dat wij een cent krijgen?? In het verre verleden is er 1 keer een bedrijf geweest die 500 euro in de partij gestoken heeft, jaren geleden omdat ze het knap vonden dat iemand die al 33 jaar werkervaring heeft, en zeer tegen mijn zin in de wao zit, probeert een steentje bij te dragen voor een beter nederland!! Wat jullie ook van mij vinden en hoe ik wordt vernederd doet me niet zoveel, ik ben in mijn jeugd al genoeg gediscrimineert door mijn uiterlijk dat heeft me verhard, maar waar ik me het meest aan erger is dat men elkaar het licht in de ogen niet gunt en altijd maar meer en meer wil!! Als iedereen nu eens zijn of haar eigen belangen op de 2e plaats zou zetten en zich volledig in zou zetten om nederland weer uit de mallaise te halen dan hadden we een maatschappij die liefde en saamhorigheid zou brengen, nu trappen we elkaar het liefst zo gauw mogelijk de grond in, niet wetend wat dat voor schade men aanricht!! Mensen vergeet nu toch eens die strijd tussen links en rechts!! het is achterhaald en niet meer van deze tijd. Dus mensen, wie dan ook, zet die nare invloeden eens van je af en sluit je aan bij een maatschappij die niet alleen belangrijk is voor de elite maar voor elke individu even belangrijk is!!
  Omdat ikzelf in het verleden meer verloochend en vernederd ben dan je lief is heeft mij doen besluiten een poging te wagen de kilte en de kou onder de mensen te verminderen!! Als de mensheid eens nu minder snel oordeeld en wat respect voor je naaste zou hebben, ipv even achter je computer dom voor je uit aan het zwetsen bent, zou er een heel andere maatschappij staan!! De maatschappij dat ben jij, is een bekende leus, maak er dan ook eens wat van!!!
  Niet zo naief en kom uit die luie stoel en ga eens wat doen voor diegene die het zo hard nodig hebben: bejaarden eenzamen en alleenstaanden zieken enz enz. Als er wat meer begrip, liefde en saamhorigheid voor elkaar zou zijn daar zou ik mijn leven voor willen geven en ik hoop dan ook van ganse harte dat dit bericht U tot nadenken zal stemmen!! U hoeft echt niet een LWL er te zijn, dat vraag ik ook niet, immers dat moet uit eigen wil geschieden en daarom zeg ik ook geef me de kans om te bewijzen dat het echt wel anders kan in nederland en laat je vooral zien op 27 februari a.s. in de weyenbelt om 19:45 uur. Daar kan je alles vragen en mag je me de pokke vol schelden als je daar behoefte aan hebt maar verberg je niet achter een toetsenbord onder valse namen allerlei onzin en beledigingen mijn richting op te gooien!!
  Wees een echte Man/Vrouw en geef me de kans om zwolle te veranderen en kom dan naar het partijcongres! In het open debat kunnen er dan allerlei vragen worden gesteld en zal er getracht worden overal een eerlijk antwoord op te geven!
  Verder wil ik besluiten dat jullie mogen alles van me denken, maarr weten jullie echt wel alles??? of laat je je meeslepen door emotie’s en opjutpraktijken door een derde???? De kans om me echt te leren kennen en te zien dat het uiterlijk niet alles zeggende is wil ik het hierbij laten met de woorden: heeft U wel eens een normaal mens ontmoet?? en beviel dat?? Dan zou ik dus NEE zeggen!! Elke mens heeft voor en nadelen maar praat er pas over als je ook echt alles weet van de bewuste persoon. Iemand afkraken is zo makkelijk maar…. hoe gaat zo’n persoon hiermee om??? Dat KAN behoorlijk pijnlijk zijn en jaren meeslepen in die persoons zijn haar leven!! Nogmaals gezegd ben ik tegen elke vorm van uiterst links en uiterst rechts dat is zinloos geklets en lost de echte problemen niet op!
  Er moet een maatschappij komen voor iedereen!!!!!
  Waar iedereen met plezier kan leven en wonen zonder stress, zonder terrorisme, zonder angst om niet rond te kunnen komen, zonder vandalisme, zonder grove beledigingen naar elkaar toe maar MET een hart gevuld met naastenliefde en saamhorigheid!!
  Ik hoop U dan ook allemaal, voor en tegenstanders, te mogen begroeten zodat ik U uitleg kan geven wat de lwl wil en waar we voor staan!! Een fijne dag verder nog en: Bezint eer ge begint!!!!
  met fijne groeten van willem lucht, lwl nederland. 😉


  ⚠️ Meld

 38. Ik vind, en daar blijf ik mijn leven voor vechten, dat iedereen in nederland en daarbuiten een fatsoenlijk en draaglijk leven verdient en niet zoals we nu zien de rijken rijker en de armen armer!!

  Daar sla je de spijker op zijn kop, dat betekent dus ook dat andersdenkenden of minder socialen diezelfde rechten verdienen. Dat geld dus ook voor jongeren die eventueel overlast veroorzaken, dat geldt dus ook voor alle groeperingen die je met je programma een halt probeert op te leggen.

  Zaken als de doodstraf, overlast veroorzakende jongeren veroordelen met straffen gelijk aan geweld/doodslag, past niet bijster bij je uitspraak.

  Wees dan eerlijk in je uitspraak; dat iedereen die jou bevalt een fatsoelijk leven verdient…  ⚠️ Meld

 39. ik zou het prettig vinden als willem jniet teveel wordt afgezeken. hij doet zijn best en wij komen er wel. let maar op. iedereen die zo’n praatjes heeft komen op het congres. laat je horen. als we weer met 2 of 3 man daar zitten, wat ik niet hoop weet ik genoeg. dan zijn jullie schijters die alleen maar vanaf hun computertje commentaar durven leveren…..


  ⚠️ Meld


 40. geschreven door charlotte, op 5 februari 2009 om 19:53

  ik zou het prettig vinden als willem jniet teveel wordt afgezeken. hij doet zijn best en wij komen er wel. let maar op. iedereen die zo’n praatjes heeft komen op het congres. laat je horen. als we weer met 2 of 3 man daar zitten, wat ik niet hoop weet ik genoeg. dan zijn jullie schijters die alleen maar vanaf hun computertje commentaar durven leveren…..

  —————————————————————Charlotte als jij iets wilt bereiken in welk politiek circuit dan ook,zou ik je adviseren om een discussie aan te gaan met een andere woordkeuze,zoals je die gebruikt zoals hierboven (en op jullie forum)zul je door niemand serieus genomen worden.Het is nog altijd een kunst om je ideeen en idialen op een correcte manier te verwoorden,iets wat bij jullie helaas ver te zoeken is.


  ⚠️ Meld

 41. Charlotte, even een nieuwsflash; op een middelbare school raakt een puber geprikkeld om zich te bewijzen, wanneer hij schijterd wordt genoemd.
  Als men volwassen is, zoals het gros van de reageerders (neem ik aan), dan voelt men zich alles behalve uitgedaagd als ze schijterd genoemd worden. Sorry, probeer een andere tactiek zou ik zeggen…een tactiek die meer past bij iemand die in een politieke partij zit

  groetjes van schijterd ghehe


  ⚠️ Meld

 42. Overigens Charlotte, misschien een handige tip; ga na waarom men de LWL afzeikt. Zou het misschien komen omdat de LWL binnen het programma andere partijen en opvattingen nogal afzeikt?
  Als de LWL zich nu op een respectvolle manier zou uiten, dan zou ik de LWL in elk geval serieus nemen als welwillende partij. Maar de agressie die het partijprogramma uitstraalt is even tastbaar als zinloos geweld. Dan voel ik me gedwongen tot de keuze, ga ik hier agressief tegen in, of ga ik er laconiek mee om? Ik heb ervoor gekozen om er om te lachen….dat is dan ook jullie positie in veel ogen, er wordt om gelachen. Misschien kunnen jullie dat patroon doorbreken door je in elk geval op een respectvolle manier uit te laten over anderen. Wellicht kaats je de bal van respect dan ook terug.
  😉


  ⚠️ Meld

 43. Beste Willem,

  Mijn respect heb je. Ik ben onder de indruk van je verhaal! Ik zal hieronder dan ook de moeite nemen om er uitgebreid en oprecht op te reageren.

  Al ben ik nog niet zo lang geleden hier uitgemaakt voor ‘Linkse rakker’ kan ik me goed vinden in wat je hierboven schrijft. Dit is een heel ander verhaal dan wat ik uit je website begrepen heb.

  Er is veel geschreven, soms negatief. Maar ook positieve reacties zag ik staan.
  Er waren inderdaad veel ‘nietszeggende’ reacties, eigenlijk niet waardig voor dit door mij zeer gewaardeerde Weblog.

  bangerikken die de ECHTE problemen uit de weg gaan en het wegstoppen voor een volgend kabinet!!

  Mee eens, maar weinig aan te doen. Dit is een gevolg van het feit dat een kabinet maar vier jaar zit.

  De rijken minder rijk en de armen minder arm is mijn devies

  Hm, tja… Wacht even. Weer zo iets. Ik was toch degene die links was!

  Als wij, onze eigen belangen nu eens niet altijd voorop stellen, dan kan er een maatschappij worden opgezet die er staat en waar iedereen met plezier aan mee zal werken!!

  Ja.

  Uiteindelijk zijn het de gewone man(nen) en vrouwen die het werk doen maar daar totaal geen wardering voor krijgen en de witte boordenclub in kantoren lekker met de eer gaan strijken en op centen van de samenleving lekker dineren en uitgaan met dikke declaratie’s en bonussen

  Hier haak ik af. Dit is volgens mij niet de werkelijkheid. Ik geloof dat de meeste mensen met plezier werken en de uitwassen die je noemt geldt maar voor enkelen.

  De LWL is een minima partij en int dus geen lidmaatschapsgelden van haar leden

  Wist ik niet. Knap. Maar hoe kun je dan een partij draaiende houden om uit de kosten te komen?

  Zie de lwl minimapas

  Positief, maar vraag me wel af wie zich met zo’n pas durft te laten zien. Maak je hierdoor geen tweederangs burgers?

  SOR project

  Nee! Prostitutie is altijd fout, ongeacht welk maatschappelijk belang er ook mee gediend zou zijn. Dit is mensonterend.

  nu trappen we elkaar het liefst zo gauw mogelijk de grond in, niet wetend wat dat voor schade men aanricht!!

  Ik ken de voorbeelden. Heb er vroeger zelf ook aan meegedaan maar schaam me er nu voor.

  laat je vooral zien op 27 februari a.s.

  Hier zal ik niet bij zijn. Mijn hart ligt bij een liberale partij die nu 43 jaar oud is.

  In dit stuk laat je je zien van de sociale kant en kan ik in veel meegaan. Iets wat ik op jou website absoluut niet kan. Als ik de stukjes ‘Bent u voor…’ en ‘Bent u tegen…’ lees gaan mijn haren bij bijna elke item recht overeind staan. Alsof afschaffing van parkeergelden tot meer geluk zal leiden…
  Ook van je voorkeur voor de doodstraf begrijp ik niets en de afschuwelijke keuze in je poll: ‘Ik ben voor de doodstraf maar dan wel humaan…’??? Alsof dat zou kunnen!!!

  Overigens steun ik je wel in je voorkeur voor ‘gratis openbaar vervoer’. Ik zie dat ook als een (kleine) bijdrage aan het file en milieuprobleem.

  Ik wens je veel succes met je campange, maar vergeef me dat mijn stem in 2010 naar een andere partij zal gaan.

  Bernard


  ⚠️ Meld

 44. tjongejonge, die willem lucht overtreft zichzelf met zo,n indrukwekkend betoog. kan niet wachten tot het de 27e is mensen. nou, tot kiekos maar weer.


  ⚠️ Meld

 45. Quote:
  Welkom bij het forum van de LWL. De Zwolse partij voor de kleine man!

  1 2 3 4
  Onderwerpen lijst
  Nieuwe reactie

  Auteur Uw niet politieke praatjes dus hier plaatsen aub!!
  willem lucht
  Homepage
  Woonplaats: zwolle 06-02-09 11:31
  ——————————————————————————–
  Kleingansei, ook bedankt kerel, was je vergeten erbij te zetten in vorig bericht. bye thw way:: we zijn niet links, niet rechts maar recht door zee!!
  ps. dat weblogzwolle bekend staat om zijn linkse rakkers waarom zijn ze dan zo bang voor alles wat enigzins rechts is of lijkt te zijn???? Een lachertje gewoon en daarom zeg ik dus steeds: Dat linkse en rechtse gedoe is ouderwets en achterhaald, wordt het niet eens tijd voor een vruchtbare samenwerking nederland uit het slob te halen ipv mekaar een beetje te lopen af te zeiken?????????????????????
  Hoogste tijd zeg ik dan!! Fijn weekend: willem.  ⚠️ Meld

 46. diverse reaktie’s
  Ik wil iedereen bedanken voor hun reaktie’s of het nou negatief of positief is, we zullen er wat mee doen en proberen in de toekomst diverse zaken aan te passen cq te verbeteren! Ook al is iemand een linkse rakker??? Het is OOK een mens net als iedereen!!
  Bewijst maar weer eens dat links en rechts een soort van kat en muis spel is wat in feite niets oplost en alleen maar gebaseerd is op wildwest verhalen en verzinsels. Ik zal NOOIT begrijpen waarom die strijd tussen links en rechts nu eens niet be-eindigd zal kunnen worden? Samenwerking is belangrijk en zal bijdragen tot een beter Nederland!!!!!!


  ⚠️ Meld

 47. Dat linkse en rechtse gedoe is ouderwets en achterhaald,

  toegegeven; dat ben ik dan met hem eens.

  wordt het niet eens tijd voor een vruchtbare samenwerking nederland uit het slob te halen ipv mekaar een beetje te lopen af te zeiken?

  Een beter milieu begint bij jezelf….er staan zelfs scheldwoorden op zijn site….

  Vervolgens zeikt meneer Lucht weblogzwolle af alszijnde ‘linkse rakkers’. (Tja, als je niet boos bent op een ander ben je tegenwoordig links…..vreemde kronkel van sommige mensen.)

  Ik moest eerst nog wel lachen om deze man, maar de gefrustreerde driftkikker begint me nu wel een beetje op mijn zenuwen te werken. Misschien eens tijd om deze man hard aan te pakken, zoals hij anderen ook hard aan wil pakken. Opsluiten en straffen gelijk als met geweld en doodslag, zo wil hij jongeren behandelen die overlast veroorzaken. Heb je hier wel eens over nagedacht Willem? Jij bezorgt mij overlast met je gescheld en getier…..je streeft naar gelijkheid, dat betekent dus ook dat jij met jouw overlast ook de cel in moet. Of zit ik er naast?


  ⚠️ Meld

 48. Elke letter is nu nog overbodig die aan de klucht, Lucht gespendeerd wordt.Politieke zendtijd is verbruikt nu en de Zwollenaren weten dat wij gezegend zijn met een ratjetoe die de intensie hebben de wereld te verbeteren.Eerst maar eens een cursus sociale vaardigheden en communicatie volgen en dan opnieuw beginnen,misschien dat er bij het volgende partijcongres geen 2 maar misschien wel 3 bezoekers zijn. 😉


  ⚠️ Meld

 49. geschreven door ghehe, op 6 februari 2009 om 12:14

  je streeft naar gelijkheid, dat betekent dus ook dat jij met jouw overlast ook de cel in moet. Of zit ik er naast?

  Gezellig samen in één cel, Ghehe? 😀


  ⚠️ Meld

 50. diverse reaktie’s
  Beste mensen, Ten eerste vraag ik me af waar die onzin vandaan komt dat ik scheld en tier en mensen op hun zenuwen werk en me notabene de cel in willen hebben?
  Ik snap hier dus echt helemaal niets van. Ik mag toch wel een mening hebben dat weblogzwolle een overwegend linkse bedoening is?? Dat mag toch of niet?
  Of mag er hier alleen dingen gezegd worden die in het linkse kamp beter te pas komen en worden mensen met een andere mening gelijk belachelijk gemaakt en de bak in gewenst?? Ik heb hier dus geen zin meer in en zal me er niet meer druk om maken. Voor iedereen die me zograag kapot wil hebben heb ik 1 advies: Ben je zelf zo volmaakt dan?? We leven in een land, nog wel, van vrije meningsuiting en dat kan in mijn ogen ook zonder verbaal geweld en dreigementen. Ik zeg het nogmaals:
  Ik ben niet perfect en volmaakt en weet heel goed dat mijn persoon niet de uitstraling heeft van bv pim of geert maar ik bedoel het goed en probeer zoveel mogelijk dingen aan te dragen die vreedzaam met elkaar opgelost kunnen worden!! Ik houd me dus niet bezig met schelden en tieren! Okee ik zeg waar het op staat maar dat mag toch nog wel??? Mijn liefste wens is dat mensen elkaar eens niet zo snel aanvallen en saamhorigheid te kweken voor iedereen en bij mij is iedereen even welkom op 27 februari a.s. vriend of vijand maakt niet uit maar laten we als volwassenen proberen zonder verbaal geweld eruit te komen!! Tuurlijk mag je me de waarheid zeggen en zeggen wat je van me vind, maar doe dit dan op een menswaardige manier, dit gaat van kwaad tot erger en lost echt helemaal niks op mensen!! Op de partijavond zal het veel besproken S.O.R. project en de minimapas aan de orde komen. Trouwens wat maakt het nu uit of iemand kan zien dat je tot de minima behoord?? Het is toch geen ziekte of afwijking oid?? Ik behoor ook tot de minima en schaam me er echt niet voor, wat moeten mensen met een 65 kaart dan wel?? Die worden toch ook gewoon behandeld als iedereen?? Die minima pas vind ik een uitkomst voor mensen die niets te besteden hebben want nu is het vaak zo dat 65 ers meer inkomen hebben, pensioentjes ect, en toch meer korting krijgen dan mensen met alleen wao of aaw uitkering terwijl deze groep nergens korting kan krijgen! Dit vind ik onterecht en daarom de lwl minimapas! Dat is niets om je voor te schamen, het is wel beschamend dat er zoveel mensen zijn die op de armoede grens leven en elk dubbeltje om moeten keren voor ze hem uitgeven!
  Daar willen wij als LWL wat aan doen, net zogoed als het bestaan van de zg voetselbanken in nederland! Grote schande dat dat gebeurd in een welvarend land, wel goed voor de minima dat ze er zijn, maar het zou niet moeten in dit land. De overheid dient te zorgen voor elke burger in dit land. Echter wat zien we?? Die topmanagers krijgen bonussen bij de vleet en die hoge pieten weten gewoon niet hoe ze moeten graaien met die declaratie’s en extratjes die ze krijgen om van bijbaantjes nog maar te zwijgen!!!!!!! Zulke graaiers zullen de bak eens een tijdje inmoeten en op straat moeten leven als thuis en daklozen dit vaak noodgedwongen doen! Zou een goeie les voor ze zijn!
  Een prettig weekend voor zover mogelijk voor iedereen!
  de groeten; willem lucht, lwl nederland. p.s. bolletje?? begin trek te krijgen, ga maar effe een beschuitje smeren
  dat gaat er wel in… ;D


  ⚠️ Meld

 51. Ten eerste vraag ik me af waar die onzin vandaan komt dat ik scheld en tier en mensen op hun zenuwen werk en me notabene de cel in willen hebben?

  Antwoord 1; ‘Wil jij zeggen dat woorden als schijterdlaarzen, schijtlaarzenbeleid en kritieklijers (zomaar een kleine greep uit je uitspraken) complimentjes zijn Willem? Volgens mij zijn dit wel degelijk klinkklare scheldwoorden.

  Ik lees ook op jullie site dat je ‘een speeche neer gaat zetten op weblogzwolle waarvan ze hun ballen van hun lijf zullen kwakken’ Weer een uitspraak met een hoop agressie.

  En antwoord op vraag 2, jij wilt hangjongeren die overlast veroorzaken de cel ingooien (straffen gelijk aan geweld of doodslag) Nu is overlast een ervaring, ik ervaar jou als overlast. Aangezien jij zelf graag overlastveroorzakwers in de cel wilt hebben, lijkt het me wel zo consequent dat jij in datzelfde gedachtegoed de cel ook maar in gaat.
  Dat is dus niet mijn mening, maar die van jou!

  Ook het gefuit op het ‘linkse kamp’past niet bij je slogan. Je zegt wel ‘niet links, niet rechts, maar zie je slechts kritiek leveren op ‘links’. Veel mensen zxijn hier helemaal niet links (ik niet en ik heb gelezen veel anderen ook niet). Toch zie jij alles wat het niet met je eens is als links…..je zegt dat links en rechts onzin is; daarmee ben ik het met je eens; maar zodra jij bepaalde opvattingen onder de noemer ‘links’ blijft zetten, geloof je er blijkbaar wel degelijk in….  ⚠️ Meld

 52. En nog een leuke aanvulling. Toch wel apart dat Willem het niet zo geweldig eens is met linkse figuren. Ik vraag me af waarom. Zijn strijd tegen ‘rijken die rijker worden en armen die armer worden’ vind ik meer een links gedachtengoed dan een rechtse. Een strijd tegen een groter verschil tussen rijk en arm zie ik niet zo snel bij de VVD voorkomen (waar zijn geliefde leider Geertje uit komt) maar eerder bij de SP ofzo.

  Héél apart, die Lucht…..


  ⚠️ Meld

 53. Bij deze een dikke pluim voor de heren gehe en wfvn. het moet vast en zeker goed voelen om een minder geletterde zo neer te sabelen. u bent beiden uiterst gewogen met jullie medemens als ik al jullie sociale stukjes op dit forum zo lees,maar een jongen als willem die het goed bedoelt moet het grammaticale onderspit delven en wordt op iedere verkeerde klinker onderuit gehaald.


  ⚠️ Meld

 54. Pardon? Hoewel z’n Nederlands inderdaad niet daverend is, heb ik hem daar zeker niet op aan gevallen (in ieder geval niet in dit topic, maar ik kan me uberhaupt niet herinneren dat ik dat gedaan heb).

  Wel vallen me wat opmerkelijke inhoudelijke zaken op die ik aan de kaak stel.

  Stel je commentaar dus graag even bij zodat het aansluit bij de werkelijkheid. Dank u.


  ⚠️ Meld

 55. Willem, wat heb je grote handen
  een bek vol gouwe tanden
  geen stuiver in je zak
  Willem wat wou je nou beginnen
  ik zou maar wat verzinnen
  ouwe zak tabak, yeah
  stap maar in je auto
  rij maar ergens heen

  of

  Willem moet het hebben van zijn loopvermogen
  Willem is een stille eigenlijk niet zoveel aan
  Willem klaagt niet Willem doet zijn mond nooit open
  Altijd maar zijn best doen zo goed als hij kan, als hij kan .


  ⚠️ Meld

 56. Wilma, ik spreek hem voornamelijk aan op het gebruik van scheldwoorden. Ongeletterdheid is iets heel anders.
  Of iemand moet zodanig taalkundig in de knoei zitten dat hij scheldwoorden ziet als gangbare communicatie. Dat mag uiteraard; maar daar mag ik op mijn beurt een mening over geven….  ⚠️ Meld

 57. @joop
  Wanneer is Willem weer in het showroom-achtige onderdeel van Man Bijt Hond te aanschouwen ?

  Met een beetje extra mediasupport kan hij de nieuwe Boer Koekoek worden ! ;D ;D ;  ⚠️ Meld

 58. Ghehe; je kunt willem alles zelf vragen op zijn forum, hij voelt zich echt niet te groot om met de gewone burger een praatje te maken. ook zijn rechterhand charlotte is zeer gemakkelijk te porren voor een chatsessie.


  ⚠️ Meld

 59. diverse reaktie’s
  Hallo mensen: Ghele: het is beslist niet de bedoeling geweest mensen uit te schelden of te beledigen! Dat moet je echt van me aannemen! Dit is nooit de bedoeling geweest van mij of onze partij! Maar als ik zeg dat de huidige regering schijtlaarzen zijn dan is dat toch gewoon een mening? En ik ben echt niet anders dan andere mensen hoor ik wil met iedereen discusseren maar dan zonder verbaal geweld aub. Als ik mij schuldig heb gemaakt in jullie ogen dat ik scheld en tier dan bied ik bij deze mijn oprechte excuses aan en zeg heel eerlijk dat dit absoluut niet de bedoeling is geweest!! Ik houd er eerlijk gezegd niet van om meningen onder stoelen of banken te schuiven als het onrecht in het spel is! Ik blijf erbij dat ik de mensen alleen maar helpen wil en de zwakkeren een beter leven te gunnen!! Dat mijn woorden spelling soms mensen irriteerd is niet mijn bedoeling en zal proberen er in de toekomst rekening mee te houden! Doch als ik mails en berichten lees dat weblogzwolle als links wordt bestempeld dan mag ik daar toch wel een mening over hebben? Maar hoe dan ook, wat iemand ook over me zegd en de bak in hebben wil: ik wil een steentje bijdragen aan een gezonder nederland met meer naastenliefde en gewilligheid naar elkaar toe!! Verder blijf ik me inzetten voor de minima en sociaal zwakkeren en ouderen en iedereen die het moeilijk heeft en dreigt te vereenzamen!! Als je eens wist beste Ghele, hoeveel armoede en leed er in nederland is en vooral hoeveel eenzaamheid dan wordt je er teneergeslagen en beroerd van!! Nogmaals gezegd ik heb een bepaalde mening over bepaalde partijen en groeperingen maar het is NOOIT de bedoeling geweest iemand te kwetsen of uit te schelden!! Ik ben dus echt niet de driftkikker die je denkt dat ik ben maar probeer op een normale manier iedereen te woord te staan en voel me absoluut niet hoger of lager dan een ander in de samenleving neem dat nu maar van me aan!! Ik heb 33 jaar gewerkt bij dezelfde baas en tegen mijn zin in door omstandigheden de wao in beland en dat doet nog altijd pijn en ik hoop dat jou een dergelijk lot bespaard zal blijven ook al kan je me wel linchen, ik heb geen wraakgevoelens oid, dus laten we aub er samen op een volwassen manier eruit te komen en hoop je dan ook van ganse harte te mogen verwelkomen op 27 februari a.s. en wat iedereen ook denken mag over gebakken lucht of klucht of wat dan ook, dit steld me teleur en ben er echt gedeprimeerd van maar snap die hetze eerlijk gezegd niet! Nogmaals probeer ik mijn steentje bij te dragen om van zwolle en nederland een fijn land te maken zonder geweld, zonder armoede, zonder vandalisme en als er overlast wordt veroorzaakt door hangjongeren dan moeten we er toch wat mee doen?? Of moeten we alles maar laten lopen en denken ahh het zal zo’n vaart niet lopen?? Nee, vrienden dit lost echt niets op en zal niet bijdragen tot terugdringing van de criminaliteit! Maar als ik zie van Kill im Lucht, dan denk ik echt van wat is dat nu??? Het wilde westen van de USA?? Zulke kreten lossen niks op mensen!! het aanpakken van de problemen echter wel! En daar ga ik me sterk voor maken een ieder persoon weer een toekomst te geven waar men mee vooruit kan en dat er een samenleving komt gebaseerd op vriendschap en naastenliefde in deze kille maatschappij!! Ten slotte wil ik iedereen bedanken voor de reaktie’s voor of tegen? maakt me niet uit, we proberen er iets moois van te maken en ga dus inderdaad geen discussie uit de weg dat heb je wel goed Ghele! Maar dreigementen oid van wie dan ook zeg ik komaan mensen zijn we nu volwassen
  en laten we vooral niet zorgen dat e.e.a. escaleert, daar zit echt helemaal niemand op te wachten!! Ik hoop U dan ook te mogen begroeten op het partijcongres of op een andere manier. En wilma tenslotte:: BEDANKT voor je steun!! fijne zondag voor iedereen en please: verdraag elkaar eens een beetje beter! Willem Lucht, lwl nederland. 😉 😉


  ⚠️ Meld

 60. Willem:

  Ik ben dus echt niet de driftkikker die je denkt dat ik ben maar probeer op een normale manier iedereen te woord te staan en voel me absoluut niet hoger of lager dan een ander in de samenleving neem dat nu maar van me aan!

  Je laatste reactie is in elk geval stukken plezieriger om te lezen, bedankt daarvoor 🙂


  ⚠️ Meld

 61. bedankt
  Sorry dat ik je naam onjuist had Ghehe, was niet opzettelijk hoor! Fijn dat we er samen toch aardig uitgekomen zijn!! Hulde voor jou!!
  bij deze wilde ik graag de discussie sluiten en overgaan tot de orde van de dag, politiek bedrijven voor elkaar en ook met elkaar. groeten, fijne avond verder, willem 😉


  ⚠️ Meld

Reageer