Berkum versterkt zich met Pohowainjaan

Zwolle – Voetbalvereniging Berkum versterkt zich met ingang van komend voetbalseizoen met Jeffrey Pohowainjaan. De 30 jarige verdediger komt over van stad- en competitiegenoot Be Quick ’28.

De linkervleugelverdediger maakte van seizoen 2001/2002 tot en met 2005/2006 al deel uit van de eerste selectie van Berkum. Na die vijf seizoenen kwam hij drie jaar uit voor Be Quick ’28. Voor zijn overstap naar het amateurvoetbal was hij actief in de jeugdopleiding van FC Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 25
 1. weet ik veel, maar dat be quick loopt wel lekker leeg zo, is toch tekenend dat die paar spelers die van berkum naar be quick gingen en dachten int walhalla te komen weer terugkomen. jammer van die eens zo mooie club, hopenlijk komen ze snel weer uit de misere. zo zie je maar weer waar dat blind-de-voorzitter-volgen toe kan leiden.


  ⚠️ Meld

 2. Of lopen sommige spelers gewoon over naar de buurman omdat het er beter verdienen is? Ik raad ook maar wat: meer speeltijd, meer geld, jij lijkt te zeggen Joop: Berkum is een mooiere club?


  ⚠️ Meld

 3. ja dick dat weet ik niet, feit is wel dat de rood/zwarten niet erg populair meer zijn bij schijnbaar spelers en supporters, als je ziet dat er maar een paar mensen naar het 1e team kijken zaterdagmiddag staat dat in schril contrast met die accomodatie en alle tamtam die we gehad hebben hiermee. de spelers van naam zullen op dit moment niet zo snel kiezen voor BQ ben ik bang.


  ⚠️ Meld

 4. Oh ja, Slim René! @ Joop: klopt. Wel jammer van die club, ken een aantal jongens van vroeger. Nixxx mis mee, ja natuurlijk “beetje breed lopen”. Maar daar prikte je altijd heerlijk doorheen. En ’s avond samen een paar lekkere potten samen in The Fonz en bij Pucky. ‘T kwam best goed.


  ⚠️ Meld

 5. @ Zwollerkerspel…kom ZEKER nog eens kijken. Vrees alleen dat ik meer aan het oh-en ben als aan het voetbalkijken. Haha. Ook om de spanning heren, want BQ is de laatste derby’s (ook in de zaal) beter gebleken. Weet nog niet of ik dat “helaas” vind :'( Wanneer is de derby bij BQ?


  ⚠️ Meld

 6. Zou leuk zijn Dick…BQ-Berkum 14 maart. Eerts even wat drinken bij BQ en daarna tot sluitinstijd in de kantine van vv Berkum.Kom je langs Henk…. kun je daar even een bakkie doen.

  Vanavond oefenwedstrijd W-holte-Berkum aanvang 19.30


  ⚠️ Meld

 7. Veel plezier vanavond. Dat potje is eerst afgelast. Vrees dat ik niet op de fiets ga jumpen voor een vriendschappelijk potje.

  BERKUM VANAVOND IN ACTIE TEGEN WVF
  Berkum oefent vanavond (dinsdag) tegen WVF. Deze wedstrijd wordt gespeeld op sportpark De
  Vegtlust en begint om 19.30 uur.

  Tegenstander WVF maakt een goed seizoen door in de Tweede Klasse H. Onder leiding van oude en goede
  bekende Eduard Lindeboom legt de club uit Westenholte de tweede plek op de ranglijst.

  Beide clubs kwamen afgelopen weekend niet in actie voor de competitie vanwege de algehele afgelasting van
  de KNVB. Berkum wil in aanloop naar de hervatting van de Hoofdklasse haar ritme behouden. Aanstaande
  zaterdag staat namelijk de ongetwijfeld zware uitwedstrijd op het programma tegen koploper Harkemase Boys.

  Berkum – WVF, dinsdag 3 februari, aanvang 19.30 uur, sportpark De Vegtlust.  ⚠️ Meld

 8. Hee Dick, jij hebt toch ook een jaar of zeven in het mooie Berkum gewoond.
  Was het nou in of bij de Wissel?
  Zie je vanavond….


  ⚠️ Meld

 9. Ik zag gisteren een aanvallende WVF…ook na een achterstand van 4-0 bleef men de aanval zoeken… zeer positief. Alle lof voor de trainert…kom toch ook uit de Berkum gelederen?


  ⚠️ Meld

 10. Ken hem verder niet maar laatse bij Berkum-Be Quick, niet de vorige maar daarvoor, kwam hij er in er werd veel van hem verwacht. Maar er kwam niets uit. Weet niet hoe hij het verder doet.


  ⚠️ Meld

 11. geschreven door 12e man, op 4 februari 2009 om 14:29

  die meintjes kan alleen maar blerren en kaarten verzamelen, zeer beperkte voetballer.

  Zo zagen de ‘kenners’ Jan Wouters óók voordat Cruijff hem wél op de juiste waarde wist in te schatten.


  ⚠️ Meld

Reageer