College op bezoek bij twee Zwolse bedrijven

Zwolle – Op initiatief van wethouder Economische Zaken, Martin Knol bezoekt  het college van B&W op vrijdag 6 februari 2009 van 9.00 -13.00 uur UTS Hersevoort (Nervistraat 5) en boekbinderij De Haan (James Wattstraat 4) op Marslanden.

UTS Hersevoort is gespecialiseerd als projectverhuizer en bewaarnemer van archieven. Het bedrijf biedt integrale oplossingen bij projectverhuizingen die specifiek zijn voor kantoren, zorgcentra, scholen, fabrieken en overheden. Bij UTS Hersevoort werken ongeveer 25 mensen. Duurzaamheid staat bij Hersevoort hoog in het vaandel. Terugdringen van het gebruik van dozen. Efficiënte inrichting van de ruimte. Auto’s met het nieuwste milieukeur. Neutraliseren van CO2  uitstoot.

Boekbinderij De Haan

Boekbinderij De Haan valt onder drukkerij Bariet Ruinen. In Zwolle bevindt zich alleen de boekbinderij waar boeken met een zachte kaft worden geproduceerd. In Zwolle werken 29 mensen. Voor boekbinderij De Haan was het vorig jaar lastig om geschikt personeel te vinden. Het Werkloket de Lure heeft het afgelopen jaar hierin actief bemiddeld waardoor er met succes vijf kandidaten zijn geplaatst.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.