Wegwerkzaamheden Boerendanserdijk

Zwolle – Aan de Boerendanserdijk moeten de komende weken toch nog noodzakelijke werkzaamheden worden verricht. In tegenstelling tot eerdere verwachtingen kan de klus aan de verkeersader tussen de Wipstrik en Berkum nog niet worden afgerond.

Omdat een weghelft afgesloten moet worden zal het verkeer hinder ondervinden. De doorstroming wordt geregeld met verkeerslichten. De gedeeltelijke afzetting is nodig om de werkzaamheden veilig te laten verlopen. Er moeten met name putten aangelegd worden met (kabel)voorzieningen voor de drie woonschepen die straks langs de Boerendanserdijk, ter hoogte van het Rechterland, komen te liggen. De verwachting is dat de overlast ter plekke nog een paar weken zal duren.

Eerder zijn raadsvragen gesteld over de gebrekkige vooraankondiging van de werkzaamheden aan de Boerendanserdijk. Daarom is nu besloten eerst maandag een deel van de weg af te zetten voor het noodzakelijke vervolg van de klus.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Ik kom niet uit Berkum, maar ik heb wel de volgende vraag: Er stonden verkeerslichten, er is gegraven, de boel is weer dicht gegooid, de verkeerslichten zijn weer weggehaald en nu worden ze er maandag weer neergezet????????? ’t Mag wat kosten, hier in Zwolle, da’s toch dubbel werk? En dubbele kosten, want volgens mij zijn die lui die dat allemaal aanleggen niet goedkoop!!! Ach, het wordt wel betaald van het gemeenschapsgeld, gooien ze volgend jaar gewoon de gemeentelijke belastingen weer omhoog!


    ⚠️ Meld

  2. toch ben ik t eens met joop ,alles over onze rug ,eerst stadion toen 133000 in n bodemloze put en wat volgt.
    een punt voor LWL de nieuwe partij    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.