DJ Etienne La Faille treedt op tijdens openingsfeest MuseumKwartier
DJ Etienne La Faille treedt op tijdens openingsfeest MuseumKwartier

Openingsfeest ter ere van herinrichting MuseumKwartier

Zwolle – De herinrichting van het Zwolse MuseumKwartier is in de laatste fase beland. Stratenmakers, de firma van Gelder en medewerkers van de Gemeente Zwolle hebben hard gewerkt om het MuseumKwartier mooi en leefbaar te maken.

Om het resultaat te vieren wordt een openingsfeest georganiseerd in het weekend van 14 op 15 mei. Er is een afwisselend dag- en avondprogramma samengesteld, dat gebaseerd is op kunst, cultuur en muziek. Diverse bands en DJ’s zullen optreden tussen 11.00 en 22.00 uur op zes verschillende podia in het MuseumKwartier.

Op zondag 15 mei tussen 11.00 uur en 13.00 uur wordt een grote brunch georganiseerd voor maximaal vijfhonderd mensen. De organisatie wil de uitvoerders van dit project, ondernemers, bestuurders en medewerkers van de gemeente Zwolle, bewoners en iedereen die graag verblijft in dit mooie stukje van Zwolle samenbrengen bij deze brunch. De eerste aanmeldingen zijn al ontvangen en wethouder René de Heer heeft toegezegd de opening van het deelgebied te verzorgen.

De brunch zal volledig bestaan uit etenswaren die in het MuseumKwartier te verkrijgen zijn. De organisatie maakt van tevoren pakketten klaar en studenten van Deltion helpen bij het uitserveren van drankjes. De brunch zal plaatsvinden op het Grote Kerkplein en bij een grote opkomst verder uitwaaieren over het deelgebied. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar Theater Odeon aan de Blijmarkt.

Kaarten voor deze brunch kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar bij winkels en horeca in het MuseumKwartier Zwolle. De organisatie gaat voor een enorme opkomst en wil er een geweldig weekend van maken in het mooiste stukje van Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Jammer, ik hebben de heer la faille op koningsnacht tekeer zien gaan. Maar of ik hier nu echt gelukkig van wordt??
    Bak met richtingloze herrie vind ik het. Ik had liever een ander gezicht gezien tijdens deze culturele brunch
    gemodereerd

  2. Fijn dat ik weet dat hij de muziek verzorgt, dan kun je idd een weloverwogen afweging maken of je komt of niet. Ik kom zeker niet. Als die kale er is, zie je mij niet maar ieder zijn smaak.
    gemodereerd

Reacties zijn gesloten.