DanceStyles geeft 100-ste paaldansles

Zwolle – Paaldansen is een populaire trend binnen de danswereld. Bij Dansschool DanceStyles in wijkcentrum De Enk werd woensdagavond de 100-ste paaldansles gegeven. Tijdens de eerste les in september 2006 was Weblog Zwolle er ook bij.

Bij de paaldanscursus gaat het niet om striptease. Je leert verschillende manieren om in de paal te draaien en om ondersteboven te hangen. Dus wil je een strak lichaam, je goed voelen in je vel en vooral veel plezier hebben, dan is paaldansen jouw ding. In de workshop wordt aandacht geschonken aan GoGodance, krachttraining en spierversterkende oefeningen om de spieren te trainen die je nodig hebt voor paaldansen. De spieren die veel gebruikt worden zijn de arm-, schouder-, buik-, bil- en beenspieren. Verder leer je spectaculaire paaldansbewegingen in combinatie met GoGodance. Bij DanceStyles leer je als een echte prof sportief paaldansen. Ladies only!!

Paaldansen voor beginners

Sinds 2 jaar biedt DanceStyles een geheel nieuwe verslavende trend binnen de danswereld! Bij de paaldanscursus gaat het niet om striptease. Je leert verschillende manieren om in de paal te draaien en om ondersteboven te hangen. Dus wil je een strak lichaam, je goed voelen in je lijf en vooral veel plezier hebben, dan is paaldansen jouw ding. Ladies only!!.

Wekelijks les: maandagavond, woensdagavond en vrijdagavond.

Kosten: € 90,00 10 weekse cursus.

Liever een workshop? Deze duurt 1.5 uur. Voor meer info mail naar info@dancestyles.nl.

Artikel delen:
Reacties 10
  1. Strak plan, een paal of 10 in de rust aan laten rukken. Denk dat ik dan ook nog eens kom kijken. We hebben het er destijds al eens over gehad, wat voor mogelijkheden er zijn in de rust.

    @ Ramon: we hebben trouwens 2 geweldige stranden: Milligerplaya, met Horeca straks en Wythmenerplas. Tegen de tijd dat daar meer volk ligt, zijn de temperaturen ook meer paaldans-proof.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.