Karin Simonis-Wigbels, autismecoach
Karin Simonis-Wigbels, autismecoach

Informatieavond over autisme in De Bolder

Zwolle – De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) afdeling Zwolle organiseert op dinsdagavond 17 mei een informatieavond. Autismecoach Karin Simonis-Wigbels zal aanwezig zijn. Zij is partner en moeder in een, zoals ze het zelf beschrijft, fijn auti-gezin.

De avond gaat over ontbrekende verbinding: wat als je elkaars taal niet goed begrijpt. Hoe kan je dan samen toch goed communiceren? Karin vertelt, geeft informatie, beantwoordt vragen en gaat in gesprek met bezoekers.

NVA afdeling Zwolle: “Ieder mens heeft namelijk een eigen manier, een eigen ‘taal’ om liefde te geven en te ontvangen. Als je geen idee hebt van de taal van je partner, kun je nóg zo je best doen om je liefde te tonen, maar als je partner die taal niet begrijpt, merkt hij/zij er niets van. Je praat dan als het ware langs elkaar heen. Met alle gevolgen van dien. Kennis over de liefdestaal van jezelf en je partner kan je helpen om op een praktische manier invulling te geven aan de emotionele behoefte van verbinding, plezier en ontspanning. Zeker als je er samen mee aan de slag gaat!”

De informatieavond wordt op 17 mei gehouden in multifunctioneel centrum De Bolder in Zwolle. De avond start om 19.30 uur met een inloop met koffie en/of thee vanaf 19.15 uur.

Vooraf opgeven kan via e-mail: nvazwolle@gmail.com

Artikel delen: