Hedon Academy over het leven van de sessiemuzikant - Foto: Carry Premsela
Foto: Carry Premsela

Hedon Academy over het leven van de sessiemuzikant

Zwolle – Hedon Productiehuis is op maandag 9 mei samen met partners ArteZ conservatorium en Deltion College gastheer van een nieuwe editie van Hedon Academy. Deze editie staat in het teken van ‘De sessiemuzikant’. Te gast zijn Memru Renjaan en Alexander Klement.

Hoe ziet beroepspraktijk van de sessiemuzikant er uit, wat maakt je tot een goede sessiemuzikant en hoe kies je de juiste prijs. Alexander Klement is een Zwolse componist, toetsenist en gitarist en werkt met namen als Dré Hazes, Maan en Trijntje Oosterhuis. Daarnaast speelt hij in bands van o.a. Lisa Lois, Dotan en Lange Frans en Baas B.

Memru Renjaan is een componist, gitarist en producer en werkt samen met namen als Anouk, Gers Pardoel, en Kenny B en Broederliefde maar ook internationale namen als Robbie Williams en Steve Aoki. Met al deze bands en diverse andere opdrachten zijn dit de perfecte gasten voor een Hedon Academy over het leven van een sessiemuzikant.

Wanneer : maandag 9 mei, 19.00 uur

Entree : 8 euro, gratis voor studenten van ArteZ en Deltion College

De kaartverkoop is van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Dotan is toch die oplichter die met zijn eiegen trollenleger Ijn hele faceboek account op hol jaagde. Niet iets om trots op te zijni lijkt mij. In elk geval zou ik het niet op mijn cv zetten
    gemodereerd

Reacties zijn gesloten.