Hedon presenteert nieuw dancefeest DEEP

Zwolle – Voor liefhebbers van deephouse, techhouse en techno is er een nieuw concept in Zwolle. Op zaterdag 14 februari zal dancefeest DEEP plaatsvinden in poppodium Hedon. Een goede aftrap is het halve werk dus heeft de organisatie indrukwekkende DJ namen weten te strikken. Op Valentijnsdag verwelkomt Hedon met liefde Remy, Infinitize, Roy El Kei en Joshua Kayn.

Al meer dan 15 jaar is Remy bezig met draaien en maken van techhouse, progressive en techno. Deze clublegende staat als DJ sinds jaar en dag bekend om zijn technische kwaliteiten. Ook heeft hij vele succesvolle producties op zijn naam staan. Infinitize wordt gezien als een van de grootste Nederlandse talenten op het gebied van techhouse. Hun producties worden internationaal door grote DJ namen gedraaid. Met een zeer vernieuwende sound zijn deze broers uit het zuiden flink bezig hun naam te vestigen. Dit jaar is Roy El Kei door het SlamFM radioprogramma Clubbin’ verkozen tot het DJ talent van Nederland. Met o.a. optredens op Sneakerz en Absolutely Stereo. Ook zijn eerste release is een kwestie van tijd en zal niet lang meer op zich doen wachten.

De stijl van Joshua Kayn is zeer gevarieerd te noemen. Met een combinatie van deephouse, progressive, techhouse en techno staat deze DJ altijd garant voor een verrassende set.

DEEP

met: REMY / INFINITIZE / ROY EL KEI / JOSHUA KAYN

Locatie                      : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer                    : Zaterdag 14 februari

Open                          : 22:00 uur

Aanvang                    : 22:00

Entree                        : € 12,50 (excl. €1,- servicekosten)

Minimum leeftijd       : 18+

 

Kaarten verkrijgbaar via Plato en VVV in Zwolle, www.hedon-zwolle.nl en aan de deur van Hedon op de avond zelf.

Artikel delen: