Seniorencarnaval 2009

Zwolle – Even warm draaien voor het carnaval? Vast de spiertjes trainen voor de polonaise? Op 14 februari 2009, de dag van de liefde, organiseren carnavalsverenigingen de Eileuvers en de Knienebelters de volgende editie van het Seniorencarnaval. 

Het decor van dit feest zal weer worden opgebouwd in de WRZV-hallen. In eerste instantie natuurlijk door de versieringscommissie maar zeker ook door de vele senioren en carnavalsvierders, die de echte sfeer in de zaal zullen brengen. En dat alles onder de artistieke en muzikale begeleiding van de artiesten: Arie van Zanten, Mary Servies, Johnnie Jordaan en Bonnie St Claire, Dansers van cv De Oelewappers, Tante Kippe, Trio Dio, De Sassensoezen, de dansmariekes en jeugd-dansmariekes van zowel cv De Eileuvers als cv De Knienebelters, Willem Jonkman, Fred, The Tree Buuts en (last but not least) de enige echte Harm Wolters!

Kortom een programma vol Zang, Dans, Humor en een Knipoog. Ongetwijfeld zal Harm Wolters vele nummers van de Zwolse Carnavals CD ten gehore brengen, dus al met al zeker de moeite waard om op 14 februari naar de WRZV-hallen te komen! De zaal opent om 18:00 uur. Waar u ludiek wordt ontvangen Peter Vader en muzikaal zult worden onderhouden door De Petoet’n! Het programma begint om 19:00 uur.  

Toegangskaarten kosten € 6,= voor leden van cv De Eileuvers en cv De Knienebelters en € 7,= voor niet leden.

Kaarten zijn verkrijgbaar op de avond zelf aan de kassa van de WRZV Hallen en in de voorverkoop bij fietsgoed.nl – Scholten Zwolle (Luttekestraat) en Rits-Inn (Assendorperstraat). 

Artikel delen:
Reacties 3

Reacties zijn gesloten.