Hedon Zwolle presenteert Kinderpop

Zwolle – Poppodium Hedon in Zwolle streeft er altijd naar om met een brede programmering zoveel mogelijk mensen te plezieren. Er was echter één groep waar we echt helemaal niks voor hadden, maar daar komt nu verandering in! Zondag 26 april verwachten we een invasie van kids vanaf laten we zeggen een jaar of twee. Niemand minder dan Dirk Scheele zal tweemaal de voorstelling “Z’n leukste liedjes” spelen met een heuse live band, speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar.

Dirk heeft inmiddels al elf cd’s met kinderliedjes en drie DVD’s uitgebracht en trad op in tv programma’s als Guppie, de Teletubbies, Koekeloere, Sinterklaas pakt uit en De Wereld van K3. De CD’s bevatten door Dirk Scheele geschreven originele nieuwe kinderliedjes voor kinderen van 1 t/m 7 jaar. De liedjes worden aangevuld met prachtige op kinderen afgestemde arrangementen. Diverse stijlen als rock & roll, blues-, pop- en wereldmuziek passeren de revue in een eigen herkenbare stijl, die hij vertaalt naar het niveau van de kinderen. Er wordt een variëteit aan muziekinstrumenten gebruikt en alles wat zich daartoe leent zoals koektrommels, emmers en speelgoedtoetertjes. De liedjes zijn afwisselend ingetogen en opzwepend, kunnen gemakkelijk meegezongen worden en nodigen uit om actief mee te doen.

De voorstelling van 26 april is een verzameling van zijn leukste en bekendste liedjes. De ochtendvoorstelling begint om 11:00 uur en de middagshow om 15:00 uur. Kaarten kan je nu al bestellen op de website van hedon of direct ophalen bij VVV en Plato. Voor mee informatie zie www.hedon-zwolle.nl .

DIRK SCHEELE
Z’n leukste liedjes

Locatie                      : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer                    : Zondag 26 april

Entree                        : € 10,00 (excl. €1,- servicekosten)

Aanvang ochtendvoorstelling  : 11:00 uur

Aanvang middagvoorstelling      : 15:00 uur

Kaarten zijn te koop via de Hedon site of via de voorverkoopadressen Plato en VVV. Kijk voor meer informatie op www.hedon-zwolle.nl

Artikel delen: