IntermeZZo over in balans blijven als je jong bent en kanker hebt

IntermeZZo over in balans blijven als je jong bent en kanker hebt

Zwolle – Voor jonge mensen betekent de ziekte kanker dat hun toekomstperspectief in één keer totaal verandert. Wat kun je zelf doen om in balans te blijven?

Dat is het thema van de AYA-avondlounge op 24 mei om 19.30 uur bij IntermeZZo in Zwolle. Mensen tussen 18 en 40 jaar met kanker worden wereldwijd AYA’s genoemd: Young Adults en Adolecents. Bij IntermeZZo, het centrum voor leven met en na kanker, is er meerdere keren per jaar extra aandacht voor jonge mensen. Ontmoeten en uitwisselen met anderen in dezelfde levensfase biedt veel herkenning en erkenning. Ook voor andere activiteiten zijn zij welkom bij IntermeZZo.

Over het thema BALANS gaan schrijfster, coach en ervaringsdeskundige Erna Oosterveen en gastvrouw en ervaringsdeskundige Monique in gesprek met de deelnemers in de vorm van een ontdekkingstocht. Op een luchtige manier vliegen zij het pittige thema aan: via een ontdekkingstocht met de spreekwoordelijke rugzak.

Hoe blijf je in balans als je de impact ervaart van kankerbehandeling op je leven: fysiek, psychisch, sociaal-maatschappelijk, in relaties, gezin en vriendschappen, zakelijk en op het werk. Het herstellen en de draad van het leven, tijdens en na kanker, weer oppakken kan een behoorlijke uitdaging zijn.

Aanmelden: info@intermezzo-zwolle.nl
Locatie: Dokter van Thienenweg 1A in Zwolle. Parkeren gratis voor de deur.

Foto's 2
IntermeZZo over in balans blijven als je jong bent en kanker hebt
Artikel delen: