Veel bezoekers op Terraria Zwolle

Zwolle – Op zondag vond in de IJsselhallen “Terraria Zwolle” plaats.  Vhm-events, de organisatie achter Terraria Zwolle hield in de Hanzestad zijn jaarlijkse voorjaar Terrariumevenement. Er waren veel bezoekers op het evenement afgekomen. Het was dan ook ‘erg druk’ te noemen.

Op dit evenement was bijna alles te vinden op het gebied van de terrariumhobby. Zowel slangen, hagedissen, spinnen, insecten, terraria, terrariumbenodigdheden, voer, boeken, informatie en nog meer. Uiteraard ontbraken de stands van verenigingen met de nodige informatie niet. Het evenement was toegankelijk voor zowel liefhebbers als geïnteresseerden, maar ook voor een dagje uit om eens kennis te maken met deze mooie en boeiende hobby. Dit evenement is een van de grotere terrariumevenementen van Nederland en wordt twee keer per jaar gehouden, zowel in het voorjaar als najaar.

 

Artikel delen:
Reacties 4
 1. onvoorstelbaar dat de ijsselhallen haar medewerking verlenen aan deze idioterie. wat moeten mensen in het koude nederland met deze inheemse diersoorten. nog maar te zwijgen over het feit dat ze in kleine hokken worden opgesloten en in het geval van slangen met pups worden gevoerd ? je zal maar zo,n idioot naast je hebben wonen.


  ⚠️ Meld

 2. Tja, zolang de dieren in de hokken/terraria verblijven en zich niet kapot vervelen, kan ik er veel minder mee zitten dan de katten die ik van jan (;)) en alleman in mijn tuin heb zitten steeds…

  Inderdaad prachtige foto’s, Jan!


  ⚠️ Meld

 3. Exotische diersoorten kunnen heel goed gehouden worden als huisdier. Meestal worden ze prima verzorgd in een groot, verwarmd verblijf. Ik wil er nog even aan toevoegen dat koudbloedigen nauwelijks bewegen en geen tot weinig behoefte hebben aan verrijking. Verveling kennen ze dus niet.

  De zin, “wat mensen met inheemse diersoorten in NL” klopt niet helemaal. Inheemse dieren kunnen prima tegen dit klimaat, inheems betekent dat ze van nature in NL voor komen. Inheemse soorten zijn bij de wet verboden om te houden, op de beurs werden dan ook exotische dieren aangeboden.

  Dat reptielenhouders pups en kittens zouden voeren is waanzin, ten eerste verteren die helemaal niet goed, en ten tweede, waarom een hond voeren als je voor 50ct een rat kunt kopen om op te voeren.

  Verder mooie foto’s! Ik vond het en leuke dag! Jammer dat onze foto er niet bij staat!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.