Opbrengst kerstactie deltaWonen voor Present

Zwolle – Op maandag 9 februari aanstaande overhandigt Evert Leideman, directeur/bestuurder van woningcorporatie deltaWonen, de opbrengst van een inzamelingsactie voor de stichting Present.

Deze financiële opbrengst is een resultaat van een kerstactie onder relaties van deltaWonen. Hans Bakker, de directeur van de stichting komt de cheque in ontvangst nemen. De stichting Present zet zich in om de verbinding te maken tussen mensen die het goed hebben en mensen die het minder hebben.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Maandag heeft Evert Leideman, directeur/bestuurder van woningcorporatie deltaWonen de opbrengst van een inzamelingsactie aan de stichting Present overhandigd. Deze financiële opbrengst is een resultaat van een kerstactie onder relaties van deltaWonen. Hans Bakker, de directeur van de stichting kwam de cheque in ontvangst nemen.

    Het ingezamelde bedrag van ?? 1400, = is door deltaWonen aangevuld tot een mooi bedrag van ?? 2500, =. De stichting Present zet zich in om de verbinding te maken tussen mensen die het goed hebben en mensen die het minder hebben. Deze doelstelling onderschrijft deltaWonen zeer. De overhandiging heeft plaatsgevonden bij deltaWonen aan de Veerallee 30 in Zwolle.    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.