Steen-Goed opent mozaïek atelier

Zwolle – Zaterdag 21 februari opent beeldend kunstenaar Angelique Braamhaar haar Steen-Goed mozaïek atelier aan de Curieweg in Zwolle.

Braamhaar brengt haar enthousiasme en kennis van het mozaïeken over middels workshops. Deze workshops organiseert zij voor kinderen en volwassenen. Voor particulieren en bedrijven voor elke gelegenheid.  In het nieuwe atelier is een keur aan aanbod van materialen en ondergronden waarmee en waarop je kunt mozaïeken. Werk een middag of avond in alle rust in een ongedwongen sfeer in mijn kleurrijke atelier met keramiek en glas in oneindig veel kleurencombinaties.

Belangstellenden van alle leeftijden kunnen op deze zaterdagmiddag kennis maken met mijn kleurrijke atelier en een mozaïek werkstuk maken! Gelegenheid tot 17.00 uur, zolang de voorraad strekt.

Verder is er nog de mogelijkheid om gebruik te maken van mijn inloop atelier. Op gezette tijden kunnen mensen die zelf niet de rust, ruimte en de gereedschappen hebben in het atelier komen werken met gelijkgestemden. Samen werken aan mozaïek, leren van elkaar.

Voor meer informatie : www.mozaiekatelierzwolle.nl

Artikel delen: