Nieuwe groepsdagtochten brochure is uit

Zwolle – Een dagje uit met een groep begint bij de VVV. De nieuwe groepsdagtochten brochure biedt voor iedereen een leuke activiteit. Compleet georganiseerde dagtochten in plaatsen als Giethoorn, Kampen, Zwolle, Dalfsen en Ommen waarbij alle aspecten aanwezig zijn. Van historie tot natuur, van water tot culinair met altijd een authentiek tintje. Geen arrangement is hetzelfde en het is altijd een beleving. 

De brochure van 2009 biedt een divers aanbod. Kunt u zich bijvoorbeeld iets voorstellen bij een lelijke eendentour? Met een lelijke eend van checkpoint naar checkpoint langs de Overijsselse Vecht waarbij verschillende navigatietechnieken een uitdaging zijn. Of lekker borrelen en feesten in Zwolle tijdens een TV Party? Vijf tegen Vijf, Prijzenslag en de beruchte elektrische spiraal. Onder leiding van een flitsende presentator, een gezellig muziekje door een super DJ en een drankje komt iedereen in de stemming.  

Liever meer sportief en altijd al eens een kilt willen dragen? Ga dan de uitdaging aan in de Highland games. Gaat u liever het water op? Kies dan voor het Culinaire vaararrangement, een verassend dagje varen, waarbij de Bourgondische Kamper cultuur niet ontbreekt. Toch liever vaste grond onder uw voeten? Dan is de culinaire wandelroute Zwolle een goed idee. Dit is nog maar een kleine greep uit alle mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden? De Groepsdagtochten brochure 2009 is vanaf heden gratis verkrijgbaar bij de VVV kantoren in Kampen, Zwolle en Vechtdal Overijssel. De groepsarrangementen kunnen geboekt worden bij de afdeling Groepsdagtochten van RBT Vechtdal – IJsseldelta, tel. 038-4222299.

Desgewenst kunnen arrangementen op maat gemaakt worden. Kijk voor alle groepsdagtochten op www.vvvzwolle.nl en klik rechts op de button groepsdagtochten.

Artikel delen: