TuinIdee Zwolle

Zwolle – Donderdag is TuinIdee 2009 van start gegaan in de IJsselhallen van Zwolle. Op TuinIdee in Zwolle staat dit jaar Tijd voor Tuinplezier centraal op het themaplein. Tuinplezier voor uzelf, met uw gezin of met vrienden. TuinIdee vormt hiermee een prima begin voor uw persoonlijke tuinplezier! 

De eerste dag van TuinIdee was het al een drukte van jewelste. Vele bezoekers trokken van heinde en ver naar de tuinbeurs in Zwolle. Op het TuinIdee evenement kunt u terecht voor hoogwaardige handgereedschappen tot complete relaxterrassen inclusief vijvers. Zo kunt u aankomende zomer genieten van een trendy gestyled terras en een verzorgde tuin. Alle ingrediënten zijn aanwezig om u als tuinliefhebber of -genieter te prikkelen. Ambitieuze professionals staan voor u klaar om u een passend advies te geven en zij zullen u helpen uw plannen voor het aankomende voorjaar te realiseren.


Luxe baden…


Decoratie…

Een nieuwe editie TuinIdee betekent dat u alweer kunt uitkijken naar het voorjaar. Hier vindt u als tuingenieter de mogelijkheid om uw leefruimte buiten met weinig moeite in een ware ‘mini-spa’ om te toveren. Ook wanneer u een intensievere tuinliefhebber bent, biedt de beurs veel mogelijkheden. Het genieten van de tuin is iets waar ieder zijn eigen invulling aan geeft en daarom staat TuinIdee dit jaar in het teken van ‘Tijd voor Tuinplezier’.


Demonstraties…

Openingstijden

Vrijdag 13 februari           10.00 uur – 22.00 uur

Zaterdag 14 februari        10.00 uur – 18.00 uur

Zondag 15 februari          10.00 uur – 18.00 uur


Meer informatie: http://www.tuinidee.nl

Artikel delen: