Tweedehands kinderkledingbeurs in Stadshagen

Zwolle – Op zaterdag 21 maart vindt in het Cultuurhuis een tweedehands kinderkledingbeurs plaats van 11.00-14.00 uur. Voor deze beurs is men op zoek naar gebruikte kinderkleding die beschikbaar kan worden gesteld voor verkoop tijdens deze beurs. Van elk verkocht kledingstuk gaat er 50% naar degene die het heeft ingebracht en het resterende bedrag komt ten goede aan de culturele programmering van het Cultuurhuis Stadshagen.

Van maandag 16 februari t/m donderdag 19 maart is er een envelop af te halen bij de informatiebalie van het Cultuurhuis, met daarin een registratieformulier, kledingstickers en de benodigde instructies hoe de kleding in te brengen voor de beurs. De kinderkleding zelf kan worden ingebracht op donderdagavond 19 maart tussen 19.00-21.00 uur in het Cultuurhuis voorzien van registratieformulier en kledingstickers. Om de verkoopprijs te bepalen is een richtprijzenlijst bijgevoegd, waarbij de aanbieder zelf kan bepalen welke verkoopprijs hij of zij wil hanteren. De gemiddelde verkoopprijzen zullen liggen tussen de 1 en 6 euro, afhankelijk van de maat en het soort kledingstuk.

Voor meer informatie kunt u mailen naar tweedehandskinderkleding@hotmail.com

Artikel delen:
Reacties 5
  1. de opbrengst had van mij een ander doel mogen hebben. orange babies bijvoorbeeld. cultuur leuk en aardig maar in deze barre tijden zouden we wat extra aandacht moeten besteden aan degenen die echt hulp nodig hebben


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.