Weer raak op de Hermelenweg

Zwolle – Op de Hermelenweg werden donderdagavond 12 februari twee rijbewijzen ingevorderd.

Een 27-jarige man uit Buitenpost reed 116 km/u waar 60 km/u is toegestaan. Ook van een 32-jarige man uit Zwolle werd het rijbewijs in beslag genomen voor het overschrijden van de maximumsnelheid. Naast invordering konden beide mannen een proces-verbaal tegemoet zien.

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Nja, mooi dat ze de rotte peren er zo wel mooi uit halen. Als ze het daar doen, doen ze het (gok ik) ook wel op andere plekken (te hard rijden dus).


  ⚠️ Meld

 2. het is inderdaad een vreemd verhaal, maar het is een jaar of tien geleden gebeurd en mijn man kon hem rakelings ontwijken. we hebben er melding van gemaakt en bleek dat er vaker rare dingen gebeurden daar.


  ⚠️ Meld

 3. Misschien was het de laatste stunt van de politie en wilden ze je dusdanig laten schrikken dat je harder ging rijden en stonden ze verderop te controleren.

  Of misschien heeft een agent het verkeerd begrepen toen iemand op het bureau zei:”Zet maar weer zo’n lul met een lasergun langs de Hermelenweg” 😀


  ⚠️ Meld

 4. Ik liep vanmiddag met m’n zoontje in de parkeergarage van Zwolle-Zuid toen daar een of andere gek de bocht om gescheurd kwam. Bloedlink!
  Ik hoop dat ze daar ook eens snelheidscontroles houden! (al staat de max. snelheid er nergens aangegeven…)


  ⚠️ Meld

 5. Gisteren in het journaal: meer ongelukken in 30km zones. Laat ze daar ook eens controleren dan, meer moeite en minder inkomsten, maar hoe aso er soms gescheurd wordt door woonwijken met kinderen.

  En dan drie keer betrappen is rijbewijs kwijt, puntje voor partij Lucht?  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.