WRZV-hal dakloos na Seniorencarnaval 2009

Zwolle – Zaterdagavond ging bij de WRZV-hallen het dak eraf. Tijdens de traditionele carnavalsavond voor de senioren van Sassendonk, georganiseerd door de carnavalsverenigingen de Eileuvers en de Knienebelters werd flink warm gedraaid voor het aankomende carnaval.

De ingrediënten voor deze avond waren zang en dans, maar bovenal de humor. Optredens voor de pauze van vele toppers als Arie van Zanten, met zijn grote WRZV-shantikoor, Trio Dio, Mary Servies, Johnnie Jordaan en Bonnie St. Blaire, eigenlijk teveel om op te noemen, werden allen gehonoreerd met een daverend applaus uit de volle en gezellig feestende hal.

Het bleek vanavond ook wel weer, dat het Seniorencarnaval ook bij de jongere Sassendonkers een gewilde aanloop is naar het grote feest, dat het volgende weekend voor de deur staat. Onder de muzikale klanken van het Stemmingsorkest Le Bombardon, genoten de vele carnavalsliefhebbers, waaronder de genodigden als de wethouders Gerard van Dooremolen en Erik Dannenberg, van de rijkelijk vloeiende alcoholische versnaperingen.

Na de pauze was het meteen weer raak met het optreden van De Tree Buuts. Dit trio heeft al 7 jaar de gewoonte de tent op z’n kop te zetten met een medley van lekker in het gehoor liggende nummers uit de jaren 60-70. Ieder jaar weer een regelrechte knaller. Het slotakkoord was voor onze stadgenoot Harm Wolters. Wie kan beter zo’n knallend Sassendonks feest afsluiten dan hij. Met een aantal van zijn eigen nummers, kreeg hij de hele zaal uit de stoel met het echte en al uit de vorige eeuw stammende Zwolse lied “Oh het is zo reuze fijn om een Zwollenaar te zijn ….” Een knallende avond en een goede aanloop naar het aankomende Sassendonkse Zottenfeest.


Artikel delen: