Jongeren opgepakt voor vernielen autospiegels

Zwolle – Op diverse adressen in Zwolle, zijn in de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 februari drie verdachten aangehouden voor het vernielen van meerdere autospiegels.

Een zeer alerte getuige, zag de jongens door de Assendorperstraat fietsen en zag dat zij meerdere autospiegels van auto’s aftrapten. Hij is de jongens gevolgd en belde ondertussen de politie. Hij kon toen één van de woningen waar twee van de verdachten naar binnen waren gegaan aanwijzen. De twee jongens van 17 en 18 jaar werden aangehouden en de derde verdachte van 19 jaar werd ook opgehaald. Er zijn zeker tussen de 10 en 20 autospiegels vernield. Het exacte aantal is nog niet duidelijk. De politie verwacht nog meerdere aangiftes. Tegen de drie Zwollenaren is proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Goedzo… aanpakken dat schorem…

  Heb afgelopen najaar in twee maand tijd twee keer mijn spiegel op kunnen rapen, en een aantal keer is de spiegel gered door het terugklapmechanisme. Maar daders? Geen spoor…


  ⚠️ Meld

 2. mensen, we hebben toch allemaal wel eens jeugdzondes begaan ? deze knapen hebben toch geen moord gepleegd ofzo ? hopenlijk leren deze jongens hiervan en doen ze het nooit weer. misschien hadden ze wel een glaasje teveel gedronken en werden ze gewoon baldadig.


  ⚠️ Meld

 3. Ik heb ook al vaker gehoord dat er dikwijls auto’s ad Assendorperstraat vernield worden. Stom gedoe!
  Laat die jongens de schade betalen. En dan als taakstraf hen -‘als toegift’- ook al die auto’s laten wassen? 😉  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.