Infomiddag 9e Loopclinic Zwolse Halve Marathon

Zwolle – Zaterdag 28 februari organiseert de Zwolse atletiekvereniging PEC 1910 een informatiemiddag voor iedereen die interesse heeft in deelname aan de loopclinic voor de Zwolse Halve Marathon.

Vanaf 14.00 uur is in het clubhuis aan de Urksteeg 1 volop informatie te verkrijgen over de opzet van de clinic en de voordelen van het trainen in een groep onder deskundige begeleiding. Aansluitend aan de informatiebijeenkomst biedt av PEC 1910 de mogelijkheid deel te nemen aan een testloop over vijf kilometer. De clinic-organisatie gebruikt de geklokte tijd om deelnemers in te delen in een passende niveaugroep. De eerste training vindt plaats op zondag 8 maart, de laatste op woensdag 10 juni. Deelnemers zijn verzekerd van een startbewijs voor de wedstrijd op zaterdag 13 juni.

Trainingen vinden tweemaal per week plaats onder deskundige begeleiding op zondagmorgen en woensdagavond. Deelnemers krijgen een trainingslogboek met daarin schema’s voor alle trainingen inclusief informatie over trainingstijden en –locaties. Op woensdagavond zijn op de atletiekbaan masseurs en een fysiotherapeut aanwezig voor medisch advies behandeling. Dan kan ook gebruik worden gemaakt van douches en kleedruimtes. De trainingsperiode wordt afgesloten met een gratis pastaparty op vrijdag 12 juni. Op vrijdag 19 juni kunnen deelnemers tijdens de gratis afsluitende feestavond samen terugkijken op hun ervaringen tijdens de halve marathon. Bovendien verloot Sports.Center dan een drietal reizen naar een aansprekende halve marathon.

Voordeel voor deelnemers

Deelnemers ontvangen een gratis ademend runningshirt, een kortingscheque voor een paar runningsschoenen ter waarde van twintig euro plus een gratis loopanalyse en voetscan bij Sports.Center aan het Maagjesbolwerk te Zwolle. Gedurende de clinic ontvangen deelnemers bovendien tien procent korting op het gehele assortiment.

Uitgebreide informatie en mogelijkheid tot inschrijven op www.halvemarathonclinic.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.