Wederom Publieksprijs in Carnavalsoptocht

Zwolle – Net als voorgaande jaren, kan ook dit jaar het publiek van de carnavalsoptocht in Zwolle via een SMS-je aangeven welke deelnemer de Publieksprijs moet krijgen.

De organiserende cv De Eileuvers is van mening dat je in de huidige tijd er niet meer aan ontkomt, om het publiek een woordje mee te laten spreken. Dat kan ook dit jaar weer door via een SMS – je met daarin het favoriete optochtnummer te sturen naar het daarvoor opengestelde nummer. Direct na afloop van de optocht zullen de stemmen geteld worden en tijdens de prijsuitreiking (17.30 uur in De Tent) zal bekend worden gemaakt wie het publiek als winnaar heeft aangewezen.

Onder het deelnemende publiek zal ook een prijs verloot worden. Naast deze prijs, zijn er in vier categorieën prijzen te winnen. Ook zal er voor de jeugd weer een trofee beschikbaar zijn.  De eerste prijswinnaars ontvangen een beker en een geldbedrag (afhankelijk van de categorie), de overige prijswinnaars ontvangen een geldbedrag.

De Optochtcommissie heeft ook dit jaar weer een vakkundige jury weten samen te stellen, die de deelnemers op verschillende punten (oa originaliteit, uitvoering en presentatie) zal beoordelen. De jury bekijkt de deelnemers op de startplaats en daarna op verschillende (geheime) locaties langs de route.

Het nummer voor de sms-actie: 4414

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.