Open lesweek ArtEZ Conservatorium Zwolle

Zwolle – Het ArtEZ Conservatorium in Zwolle houdt van 9 tot en met 13 maart 2009 een open week. Tijdens deze week kan iedereen die geïnteresseerd is in een studie aan het conservatorium meedoen aan het gewone lesprogramma. Belangstellenden kunnen één of meerdere lessen bijwonen. Bovendien zijn er op alle dagen diverse repetities en optredens.  

De open week heeft als doel om toekomstige studenten kennis te laten maken met de dagelijkse praktijk van het conservatorium. Welke lessen kun je volgen en wie zijn de docenten? Wat leer je tijdens een theorieles? Bezoekers worden waar mogelijk gekoppeld aan studenten die hun meer kunnen vertellen over het lesprogramma en over hun eigen ervaringen. De propedeusecoördinator is de hele week aanwezig om informatie te geven over aanmelding en toelatingseisen, de studieprogramma’s en de theorie- en gehoortest.

Bij de opleiding Docent Muziek is het mogelijk deel te nemen aan de meeloopdag. Deze is op donderdag 12 maart van 10.00 tot 17.30 uur. Hiervoor wordt een dagprogramma op maat samengesteld. Wie niet alleen wil meelopen, maar ook wil meedoen, kan een kennismakingsles of voorspeelmoment aanvragen bij een docent naar keuze. Zowel voor de meeloopdag, kennismakingsles als het voorspelen geldt dat vooraf een afspraak moet worden gemaakt via het Onderwijsbureau.

Belangstellenden voor de open week kunnen zich aanmelden via het aanmeldingsformulier op de website. Voor meer informatie of het aanvragen van een meeloopdag, voorspeelmoment of kennismakingsles kan men bij het Onderwijsbureau terecht via telefoonnummer 038-4270500. In de week van 23 t/m 27 februari is het conservatorium vanwege de voorjaarsvakantie niet bereikbaar.

Het volledige programma van de open week staat begin maart op de website: www.artez-conservatorium.nl/opendagen.

Het ArtEZ Conservatorium is gevestigd  op het adres Aan de Stadsmuur 88 in Zwolle.

Artikel delen: