Massale run op Oudejaarsloten

Aan het einde van het jaar pakken de Oudejaarsloterij, Lotto, Postcodekanjers en andere loterijen groots uit met prijzen die in de miljoenen lopen. Bij ‘geluksmakelaar’ John Kosterman uit Zwolle is het ook dit jaar weer een drukte van belang. Hij is de grootste verkoper van oudejaarsloten in Nederland. Bij zijn klanten vallen geregeld grote prijzen. Vandaar dat Kosterman zich de titel ‘Geluksmakelaar’ heeft aangemeten. (bron: RTV Oost)

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Wat nu geluksmakelaar >:( ,

  een collega van mij vertelde me eens het volgende verhaal 😀 :

  Hij had familie in Hoogeveen wonen en ging daar iedere maand op bezoek. Vast onderdeel was dat hij een lot van de “Geluksmakelaar” uit Zwolle moest meenemen want daar vielen immers de prijzen! Jarenlang ging dit zo door en af en toe eens 10 gulden, later euries, gewonnen maar de investering kwam er steeds niet uit.
  Tot een half jaartje terug. Op weg naar Hoogeveen kwam hij er achter dat hij vergeten had een lot te kopen. Niets tegen oomlief gezegd en gewoon een lot bij de plaatselijke verkoper in Hoogeveen gekocht.
  BINGO:
  10.000 euro was het resultaat!!!!!! 😉


  Maak melding

 2. Tja,

  de kans dat je geld wint via de geluksmakelaar is niets groter dan normaal natuurlijk, maar ze hebben de naam mee door toevallige grote winnaars onder hun clienteel, kregen hioerdoor veel media-aandacht, en daardoor is de omzet flink gestegen, met als gevolg dat de kans op een winnaar via de geluksmakelaar derhalve meesteeg. Maar de kans dat je wint via hun of via een ander is natuurlijk precies gelijk: erg klein…..
  Veel geluk gewenst natuurlijk, dat wel!
  Groet van Quest106


  Maak melding

 3. @quest106; je hebt helemaal gelijk. Als je als handelaar 5000 loten verkoopt, heb je meer kans dat daar treffers tussen zitten dan bij de handelaren die 500 loten verkopen. De winkans blijft gelijk….


  Maak melding

 4. De jackpot van 5 miljoen bij de geluksmakelaar!!
  Waarom lezen we zoiets niet op deze blog?
  ================
  Dit nieuws was ons bekend, maar heeft onze pagina’s niet gehaald.
  Weblog Zwolle


  Maak melding

Reageer