Studenten ontwikkelen ‘glowing’ onderzetter

Zwolle – Negen derdejaars studenten van de opleiding Horeca Ondernemer Manager van het Deltion College lanceren een nuttige en opvallende onderzetter van kurk, genaamd de Barglower. Het studentenbedrijf, genaamd Young Company heeft het product ontwikkeld in het kader van het project Jong Ondernemen.

Young Company werkt samen met kurkfabriek Thole BV uit Lelystad. Dit bedrijf is al jaren gespecialiseerd in de import, productie en groothandel van kurkproducten en –benodigdheden. De Barglower is een onderzetter van kurk voorzien van een latex kleurlaag waarop elke gewenste bedrukking, tekst én een glow in the dark laag kan worden gezet. 

Young Company

Young Company is opgericht onder de vleugels van Stichting Jong Ondernemen. Deze Stichting neemt deel aan het actieprogramma ‘Leren Ondernemen’, van de Ministeries van Economische Zaken en Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Jong Ondernemen stelt lesprogramma’s beschikbaar, met als doel, studenten op praktische wijze klaar te stomen voor het bedrijfsleven. “Het project vraagt veel doorzettingsvermogen, maar het is erg leerzaam. Je leert samenwerken en maakt kennis met vele facetten van het ondernemerschap” aldus Robin van Beek, directeur van Young Company.

Meer informatie over Young Company en de Barglower is te vinden op www.barglower.nl

Artikel delen: