Demonstratiewedstrijd rolstoelbasketbal Be Quick

Zwolle – Dinsdagavond 24 februari is er een vriendschappelijke demonstratiewedstrijd rolstoelbasketbal tussen de teams van de basketbalverenigingen Flevostar Dronten en Be Quick ’28 Zwolle.

To replace this placeholder, please upload the original image (C:/Users/BEHEER~1/AppData/Local/Temp/msoclip1/01/clip_image001.gif) on server and insert it in the document.De wedstrijd is van 20.00- 21.00 uur in sporthal Gerenlanden in Zwolle zuid, bij het wijkcentrum Munterkamp 75, achter het winkelcentrum Selleskamp. Iedereen die wil kennis maken met rolstoelbasketbal is van harte welkom. Het team rolstoelbasketbal van vereniging Be Quick bestaat uit spelers vanaf 16 jaar en traint op dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur in de gymzaal de Gerenlanden. Nieuwe leden zijn welkom. Voor geïnteresseerden die kennis willen maken met rolstoelbasketbal heeft de vereniging twee sportrolstoelen om de sport uit te proberen.

Meer informatie

Meer weten mail dan naar Aukje Schonewille rolstoelbasketbal@bequick.net of kijk op de website www.bequick.net.        

Jaar van de gehandicaptensport 2009

De gemeente Zwolle heeft 2009 uitgeroepen tot het jaar van de gehandicaptensport. Gekozen is voor de slogan: ´Zwolle sport onbeperkt´. Die ambitie wil de gemeente waar maken, niet alleen in 2009 maar zeker ook de jaren er na.

Om de gehandicaptensport te promoten worden in het Jaar van de Gehandicaptensport verschillende (sport)activiteiten georganiseerd voor gehandicapten. Maar er gebeurt al veel in Zwolle. Daarom worden bestaande gehandicapte sporten en -sporters en de vele vrijwilligers extra in de schijnwerpers gezet.

Artikel delen: