Gumbo Millennium viert jubileum

Zwolle – Donderdag 19 maart 2009 bestaat studentenvereniging Gumbo Millennium 17,5 jaar. Voor de vereniging is dat reden voor een week vol feest. Activiteiten die worden georganiseerd zijn een kledinginzamelingsactie, cabaretavond en feestavond waarbij geld wordt ingezameld voor het goede doel. De week wordt afgesloten met een Gumboschiedenis activiteit waarbij de geschiedenis van Gumbo Millennium wordt gepresenteerd in boekvorm en dvd.

De week begint met een kledinginzamelingsactie die de hele week duurt. Vanaf 16 maart kunnen kledingstukken (van schoenen tot textiel) ingeleverd worden in de kledingcontainer bij de ingang van Hogeschool Windesheim (C-gebouw). De actie is opgezet in samenwerking met Sam’s kledingactie. De opbrengst van de kleding komt dan ook geheel ten goede van deze organisatie die zich inzet voor ontwikkelingshulp in derdewereldlanden. De tweede activiteit is een cabaretavond. Deze wordt georganiseerd op woensdag 18 maart in studentensociëteit Het Vliegende Paard (bovenverdieping). De avond is toegankelijk voor iedereen die in Zwolle studeert. Aansluitend aan de activiteit wordt om 24.00 uur het 17,5 jarige bestaan gevierd met een bruisend glas champagne.

Gumbo Millennium wil het 17,5 jarig bestaan graag vieren met heel studentenstad Zwolle. Om die reden is op donderdag 19 maart Het Vliegende Paard gereserveerd om een goed feest te bouwen. Tijdens dit feest zal er geld worden ingezameld voor de ontwikkelingsorganisatie Cordaid. Cordaid is een organisatie die actief is in het verlenen van noodhulp, bestrijden van armoede, maatschappijopbouw en het beïnvloeden van beleid.

Het 17,5 jarig bestaan is voor Gumbo Millennium een goed moment om terug te kijken op haar geschiedenis. Daarom wordt de week afgesloten met de Gumboschiedenis activiteit. Deze activiteit wordt gehouden in de kantine van het T-gebouw van Hogeschool Windesheim. Het is bij deze activiteit mogelijk om door de geschiedenis van Gumbo Millennium heen te lopen. Bij de tocht door de jaren worden foto’s, filmpjes, verenigingenboekjes, etc. getoond. Iedereen die ooit betrokken is geweest bij Gumbo Millennium is uitgenodigd voor deze activiteit.

Meer informatie over deze activiteiten is te vinden op de website www.gumbo-millennium.nl.

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.