Zoerball’n viert 22 jarig bestaan

Zwolle – De kleinste officiële Carnavalsvereniging van Sassendonk bestaat dit jaar 22 jaar. De z.z. de Zoerball’n bestaat slechts uit drie personen. Sinds de oprichting van de vereniging (1988) is er sprake van een statutaire ledenstop.

De Prins voor ’t leven (Prins Jos) heet dit jaar dan ook Prins Jos XXII. De Zoerball’n zijn de afgelopen jaren voornamelijk binnen het samenwerkingsverband Kiekt: Zoere Dopp’n actief geweest en zijn als vereniging niet echt op de voorgrond getreden. De komende tijd gaat dit veranderen. Op het Prinsenbal (door de Zoerball’n weer in ere hersteld) van 11 januari 2009 is de nieuwe Prins aan het publiek getoond. Helaas was het publiek niet op de hoogte van het Prinsenbal, vandaar dat nog niemand de nieuwe Prins heeft ontmoet.

Naast Prins Jos XXII en de voorzitter (De D®inkel) bestaat de vereniging nog uit een 3e persoon: Sponsor. Sponsor is voornamelijk op de achtergrond actief. Alle leden van de vereniging zijn erelid en daardoor geen contributie verschuldigd. Van enige financiële armslag is dan ook geen sprake.

Op Carnavalszondag houden de Zoerball’n een externe receptie ter gelegenheid van hun 22 jarig bestaan. Verder zullen zij aan verschillende activiteiten binnen het Sassendonkse Carnaval deelnemen.

Tijdens de Sassendonkse Carnavalsoptocht zullen zij plaatsnemen in de comfortabele en milieuvriendelijke fietstaxi van Fietsjoe. Als eregasten van Fietstaxi Zwolle zullen zij de optocht vanuit dit bijzondere vervoermiddel beleven.

Artikel delen:
Reacties 30
 1. Zeg Joop,geweldige beroepszeikerd dat je er bent.
  Dat je wereldje redelijk klein is hoef je ons niet te vertellen.
  Sommigen hebben veel plezier aan carnaval laat ze.
  Ga lekker aankomend weekend ergens anders heen en stoor je niet aan de rest.
  Zoerball’n gefeliciteerd met jullie 22 jarig bestaan, veel plezier


  ⚠️ Meld

 2. ZZ De Zoerball’n, van harte gefeliciteerd met jullie jubileum. Een persoonlijke felicitatie volgt nog tijdens jullie receptie,

  Tot vrijdagavond


  ⚠️ Meld

 3. Net eh’m anders
  Jullie willen toch een besloten cluppie zijn. Hou het dan ook zo, en vier je feestje in je achtertuin. Je moet het wel erg leuk vinden om jezelf zo te promoten.


  ⚠️ Meld

 4. Net eh’m anders
  Die Henk toch,

  Dacht ik even dat ie van Net ?hm Anders zou zijn, maar hij kan de naam van de vereniging niet eens goed schrijven.
  Weer iemand die andermans naam gebruikt voor een reactie.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.