De Muzerie organiseert Workshop Freerunnen

Muurtjes, paaltjes, daken en soms een balkonnetje. Alles wordt gebruikt door jongeren die freerunnen, de nieuwste hype in het rijtje extreme sporten. “Wij zijn niet bang, maar ook niet dom.” Wil jij ook wel eens wat anders dan een potje voetbal of die eeuwige half-pipe? Doe dan mee aan de Workshop Freerunnen op 12 januari en leer de skills van de echte pro’s.

Van dak naar dak springen, salto’s op de hoogste plaatsten en dat allemaal in de stad zonder trampoline of bescherming. Freerunnen is een ontwikkelde versie van het originele Franse parkour, een ontsnappingstechniek waar je zo snel mogelijk van A naar B moet komen door middel van vloeiende bewegingen. Houd jij van salto’s, backflips of barnies? Dan zit je goed bij deze workshop!

Als jij het aandurft ga je tijdens deze workshop van een paar professionele freerunners het vak leren. We beginnen natuurlijk helemaal bij het begin, dus ervaring is niet nodig. Je moet wel tegen een stootje kunnen als jij straks een paar strakke moves wilt laten zien. Trek comfortabele kleren aan waar jij lekker in kunt bewegen en doe je ding!

 

Om je aan te melden voor de workshop stuur je een mailtje naar c-kafe@muzerie.nl of haal vanaf 8 januari een kaartje op bij de receptie van De Muzerie. Wees snel want vol=vol!

 

Datum: vrijdag 12 januari, 16.00 – 18.00

Locatie:            Gymzaal van het Thomas a Kempis College

                        Schuurmanstraat 1 (Zwolle – Centrum)

Prijs:                €3,50 (je kunt ook betalen met CKV bonnen)

Artikel delen: