Kortingsactie IJssculpturenfestival 2009

Zwolle – Hebt u nog geen bezoek gebracht aan het schitterende Nederlands IJssculpturenfestival 2009 in Zwolle, dan is dit uw laatste kans! Op 1 maart 2009 a.s. zal het festival voor wat betreft het thema Bijbelse verhalen, voorgoed de deuren sluiten en zullen de beelden terug gegeven worden aan Moeder natuur.

Voor de bezoekers van Weblog Zwolle die nog geen kijkje hebben genomen bij dit prachtige festival, hebben wij in samenwerking met de organisatie van het Nederlands IJssculpturenfestival 2009, een grandioze kortingsactie gerealiseerd. Vanaf zaterdag 21 februari kan iedere bezoeker bij inlevering van de kortingsbon, die vanaf heden op Weblog Zwolle te downloaden is, een korting krijgen voor een bezoek aan het Nederlands IJssculpturenfestival 2009. Deze korting houdt in, dat volwassenen geen 8,50 euro, maar 6 euro betalen en kinderen van 4 t/m 12 jaar geen 4,50 euro, maar 3 euro. Kinderen tot 4 jaar mogen onder begeleiding van een ouder het festival gratis bezoeken.
Deze kortingsactie is geldig tot en met 1 maart 2009 a.s.

Zie voor downloaden kortingsbon “Lees verder”.

Hoe komt u aan de kortingsbon?
Heel simpel! Aan de linkerzijde op de hoofdpagina van Weblog Zwolle, staat de navigatie van de site. Hier ziet u onder de button “Carnaval Zwolle” een nieuwe button, “Downloads” staan. Al u hierop klikt, dan komt u op de “Categoriën”-pagina. Hier staat het mapje “PDF-documenten”. Klikt u hierop, dan ziet u de documenten die Weblog Zwolle voor zijn bezoekers beschikbaar stelt. Hier staat de kortingsbon te wachten op uw actie. Onderaan de tekst over de kortingsbon ziet u een aantal buttons. Klik op de button “Download” en er zal zich een venster openen, waar u het document kunt openen, opslaan of annuleren. Hebt u Adobe Acrobat Reader op uw PC geïnstalleerd, dan zit u goed, dan klikt u op “Openen”. Acrobat Reader zal opstarten en u de kortingsbon tonen. Vanuit dit programma kunt u de kortingsbon printen. Hebt u echter nog geen Adobe Acrobat Reader geïnstalleerd, dan zult u dit gratis programma, voordat u overgaat tot actie, eerst moeten downloaden en installeren.
KLIK HIER voor het downloaden van Adobe Acrobat Reader.
Hebt u de Reader geïnstalleerd, dan kunt u het hier bovenstaande volgen.

Weblog Zwolle wenst u veel succes en veel plezier bij uw bezoek aan het Nederlands IJssculpturenfestival 2009.

 

Artikel delen:
Reacties 17
 1. Leuk! Ik wil er wel gebruik van maken maar kan de kortingsbon niet downloaden. Ik heb wel Adobe op de computer, maar krijg de tekst: “Er is een fout opgetreden. Kan het document niet vinden.” Hellup?


  ⚠️ Meld

 2. @ Arie, helaas, het lukt nog steeds niet. Misschien heb ik een oude versie van Adobe, maar ik zit op m’n werk en hier ga ik niet rommelen met de computer. Ik probeer het vanavond thuis wel even (waar ik dan weer geen printer heb, dus dat schiet eigenlijk ook niet op).


  ⚠️ Meld

 3. @ Merije: ik (her)ken het probleem.

  Ik kan hier op het werk ook pdf-jes niet rechtstreeks openen. Als ik op het bestand klik, krijg je drie opties: openen, opslaan als en annuleren. Als je openen klikt, krijg je inderdaad bovenstaande foutmelding. Als je ervoor kiest het bestand ergens op te slaan (bijv bureaublad), dan kan je hem daarna wel normaal openen.

  Succes!


  ⚠️ Meld

 4. het was mooi ; wel koud

  Zeker weten, dode vingers. Later in het restaurent begonnen ze gewoon te steken. Komt van: handschoen aan, handschoen uit, foto maken, handschoen aan etc. etc.


  ⚠️ Meld

 5. Maar wel stiekem op ‘onze’ weblog kijken? Of gebeurt er daar zo weinig dat je het vertier ergens anders moet zoeken? Nou, je bent welkom hoor, onze deur staat altijd open. 😀


  ⚠️ Meld

 6. als die ijsklonten weg zijn uit zwolle zal het kwik in de hanzestad wel met een paar graden stijgen.En ja-tja de loco is drukker met reacties te vewijderen dan met nieuws te plaatsen. daar moet je wel heel serieus reageren. Zodra er ook maar iets een lolletje word gemaakt hangt er weer een persoon aan te telefoon die zich ergerd. beetje humor is toch de beste medicijn??


  ⚠️ Meld

 7. We hebben er afgelopen zondag een kijkje genomen: ERG leuk! Bijzonder indrukwekkend hoe ze het voor elkaar gekregen hebben!

  En bovendien te gek dat je het lekker warm hebt als je daarna naar buiten stapt 😉


  ⚠️ Meld

 8. kortingsbonnenbureaucratie
  wij zijn afgelopen zondag ook geweest. Wel leuk, mooi, best bijzonder, maar inmiddels toch wel enigszins aangetast hoor; beetje van die zure-regen beelden; alles een beetje afgevlakt.
  Maar als je toch gaat: één kortingsbon per persoon vereist; uiterst kinderachtig! Ik had er maar ééntje uitgeprint en kreeg dus voor één persoon korting. HEEL FLAUW >:(


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.