Studio Tas organiseert sportieve LIPGLOSS

Zwolle – Op zaterdag 14 maart 2009 organiseert Studio Tas alweer de 19e editie van LIPGLOSS. Om de bezoekers weer in vorm te krijgen voor de zomer, is het thema ‘Sport & health’. In het “sportcentrum” de Broerenkerk zullen verschillende takken van sport op eigenwijze hun invulling krijgen in de verrassende acts. Maar de bezoekers zullen niet alleen aan de zijlaan staan toekijken. Zij kunnen actief deelnemen aan verschillende workoutsessies georganiseerd door Healthcenter Fitplaza.

Om de spieren op te warmen en voor te bereiden op een intensieve LIPGLOSS avond, zullen Mr. Baggy le Pantat en Duyvo door hun groovy sound garant voor een lekkere warming up. Als de spieren warm zijn, iedereen heeft gerekt en gestrekt, komt het duo Sunnery James en Ryan Marciano om het publiek flink te laten zweten. Dit duo is sinds 2 jaar onafscheidelijk en met hun opzwepende diepe afro-beats gemixt met techhouse invloeden, zullen zij tijdens deze LIPGLOSS editie het uiterste vragen van de sporters. Hoewel Cuzco en Dos Palomas Negras de coolingdown verzorgen, kan Studio TaS niet garanderen dat de workout afgelopen is. Sterker nog: het laatste duo zal het uithoudingsvermogen van de bezoekers op de proef stellen! Scheidsrechter van de avond is MC Boogshe. Zij zal met haar originele lyrics de wedstrijden begeleiden.

Om de uithoudingsvermogens van de bezoekers te testen zijn er Step- en RPM workoutsessies om daarna gelijk je vetpercentage te laten meten. Daarnaast veranderd Studio TaS eenmalig haar deurbeleid en roept iedereen op om voor deze LIPGLOSS editie gepaste sportkleding te dragen: Het wordt namelijk zweten geblazen! Meer info: www.lipgloss.nl.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Fedde le Grand mixt ontzettend slecht en Laidbacke Luke is achterhaald.

  Bovendien garandeert een grote naam heus niet dat het een leuk feest is.
  Talentjes zijn de toekomst!


  ⚠️ Meld

 2. Bullocks, Luke is weer helemaal terug. Maar doe dan Roy el Kei of hoe heet ie, die is helemaal hot en uit Zwolle. En er is er toch nog een die nu een flinke clubhit scoort? Een bekende naam garandeert vaak wel meer publiek en dat maakt een feest toch leuker…


  ⚠️ Meld

 3. Sunnery James en Ryan Marciano zijn wel relax hoor 🙂 staan ook gewoon naast chuckie met dirty dutch alleen wat vervanging voor de rest zou wel op zijn plaats zijn 😀


  ⚠️ Meld

 4. ik was altijd een trouwe bezoeker maar het is niet meer zoals het was !! allemaal een een beetje low.
  en die line-up is om te huilen.


  ⚠️ Meld

 5. Sowieso een beetje flauw, uitgemolken concept. Het is meer een feest van zien en gezien worden. Lekker socialiseren. Dat het vaak uitverkocht is heeft gewoon te maken met het feit dat er verder nauwelijks aanbod is op Dance gebied in Zwolle en dat er geen discotheek is. Met Dance heeft het echter weinig te maken aangezien de muziek overwegend zo traag is dat er niemand danst (schijnt beleid te zijn ism de Gemeente). Jammer, en dat noemen ze dan het Dancefeest van Zwolle?! pfff… :'(


  ⚠️ Meld

 6. Jammer dat er hier zo negatief gedaan word.
  Als een feest succesvol is en daarom vaak achter elkaar georganiseerd word, is het dan ineens “uitgemolken” ??

  Omdat er geen bekende (lees commerciële) Dj’s komen is het feest niet leuk meer ??

  Tempo zo traag, dat er niet eens meer gedanst word ??

  Als je commerciële Dj’s wilt zien of horen dat moet je naar hollywood, matrixx of bob’s Saloon gaan… Een commerciële Dj is geen garantie voor succes, ik ben wel eens naar feestjes geweest waar ik niemand van de line-up kende. Maar achteraf was het super goed…
  Je kunt niet verwachten dat iedereen aan het dansen slaat, als je wat dance houd moet je een ander feestje zoeken…

  Studio Tas doe erg zijn best om er in zwolle iets van te maken, wees blij.

  Ciao.  ⚠️ Meld

 7. Doet zijn best? Door elke keer op dezelfde lokatie een feest te houden? Dat is gewoon uitmelken hoor, maar de koe is bijna leeg.

  Ze hebben een mooie opstart gemaakt, maar het concept groeit niet mee met de vragen en de eisen die dance/technoliefhebbers stellen aan een feest.
  Tijd voor wat nieuws, als dat studio tas is of een ander maakt niet uit, maar Lipgloss heeft gewoon zijn tijd wel gehad. Het is niet meer orgineel.
  Verder  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.