Overige politieberichten

Zwolle – Een 24-jarige man uit Zwartsluis werd dinsdagmiddag 17 februari aangehouden voor diefstal. Hij had uit een winkel aan de Nieuwstraat diverse producten weggenomen. De man werd heengezonden met een dagvaarding en een winkelontzegging.

Diezelfde middag werden ook een 15-jarige jongen en 13-jarige jongen uit Zwolle aangehouden voor winkeldiefstal. Zij hadden diverse rookwaren weggenomen bij een winkel aan het Klein Grachtje. Beide jongens kregen een verwijzing naar Halt en ook hun ouders werden in kennis gesteld.

– Op woensdagmiddag 18 februari deed een 76-jarige Zwolse vrouw aangifte van zakkenrollerij. Haar portemonnee werd tussen 14.30 en 15.00 uur gerold in een winkel aan de Diezerkade.<?xml:namespace prefix = o ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” />

– Op dinsdagmiddag 17 februari deed een 48-jarige vrouw uit Hardenberg ook al aangifte van zakkenrollerij. Haar portemonnee met inhoud werd op de Diezerstraat ontvreemd uit haar tas.

– Op dinsdagavond 17 februari werd het rijbewijs van een 49-jarige man uit Zwolle ingevorderd voor rijden onder invloed. Zijn ademanalyse gaf een resultaat van 995 ug/l. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van twaalf uur.

– Op de Luttekestraat werd donderdag 19 februari net na middernacht een 40-jarige bromfietser uit Zwolle aangehouden voor rijden onder invloed. Zijn ademanalyse gaf een resultaat van 285 ug/l. De bromfietser kreeg een rijverbod van één uur en een proces-verbaal.

Artikel delen: