Atelier Bloem opent deuren aan Steenstraat

Zwolle – De Steenstraat in de binnenstad van Zwolle heeft er weer een unieke winkel bij: vanaf zaterdag 28 februari opent Atelier Bloem.com haar deuren! Na ruim een half jaar succesvol op markten, scholen en via mond op mond reclame hun vele artikelen van wol en vilt te hebben verkocht wagen Corien Weber en Myrthe Nuesink de stap: een eigen winkel!

“Een soortgelijke winkel is er nog niet in Zwolle”, aldus Corien. Op diverse markten blijkt de belangstelling groot. Niet alleen voor de leuke gekleurde vlaggenlijnen van stof en de armbanden en sleutelhangers van vilt. Ook de losse wollen en vilten artikelen om zelf creatief bezig te zijn vinden grif aftrek. In de winkel vinden de klanten nog veel meer: houten speelgoed van Ostheimer en Grimms, werkpakketten van diverse ateliers, Tilda, wollen kleding van Living Crafts, de echte Stockmar wascokrijtjes in alle kleuren en boeken en ansichtkaarten van Christofoor.

De seizoentafel neemt een aparte plek in in de winkel. De etalage wordt aan de seizoenen aangepast.

“Zo laat je binnen zien wat er buiten in de natuur gebeurt”, legt Myrthe uit. “In onze winkel vind je alle materialen om deze tafels zelf prachtig vorm te geven.”

Daarnaast gaan ze cursussen en workshops aanbieden o.a. in het maken van vilt, het zelf in elkaar zetten van poppen en seizoentafelfiguren. Tevens komt er een open-atelieravond: voor € 8,-  twee uur gezellig en geheel vrijblijvend creatief bezig zijn met ‘soortgenoten’ onder deskundige begeleiding!

Het adres: Steenstraat 22 Zwolle

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.