Astrid Schulting - Foto: GGD IJsselland
Astrid Schulting
Foto: GGD IJsselland

Astrid Schulting wordt directeur Publieke Gezondheid GGD IJsselland

Zwolle – GGD IJsselland heeft Astrid Schulting benoemd tot nieuwe directeur Publieke Gezondheid. Schulting volgt vanaf 1 oktober de huidige directeur Rianne van den Berg op.

Astrid Schulting heeft ruime bestuurlijke en gemeentelijke ervaring. Ze werkt momenteel als gemeentesecretaris bij de gemeente Westerkwartier en daarvoor bij de gemeente Meppel. Vorig jaar is ze tweede geworden in de verkiezing van Overheidsmanager van het jaar.

Michiel van Willigen, voorzitter Algemeen Bestuur GGD IJsselland: “We hebben in Astrid een goede opvolger voor Rianne gevonden. Astrid is een daadkrachtige en verbindende directeur die GGD IJsselland verder zal brengen. Ik heb er vertrouwen in dat ze de mooie organisatie en de uitdagingen waar we als GGD IJsselland voor staan op een juiste manier aan zal sturen en begeleiden.”

Rianne van den Berg, directeur Publieke Gezondheid GGD IJsselland: “Ik draag in het volste vertrouwen het stokje over aan Astrid. Ik ben blij dat Astrid verder zal gaan met het uitdragen van positieve gezondheid en het versterken van de publieke gezondheid.”

Rianne van den Berg blijft directeur Publieke Gezondheid GGD IJsselland en GHOR IJsselland, tot Astrid Schulting op 1 oktober start in deze functie.

Artikel delen: