Zwolle mist sex, drugs en rock & roll

Zwolle – Zwolle mist sex, drugs en rock & roll. De stad heeft letterlijk en figuurlijk ruimte nodig voor creativiteit. Dat stelt Lev-06 vandaag in een brief aan het college.

Aanleiding voor de inbreng van Lev is de lange termijnvisie voor kunst en cultuur, die de gemeente aan het opstellen is. Lev heeft vijf suggesties voor burgemeester en wethouders, waaronder het berispen van de politiek in Kampen die evenementen op zondag onmogelijk maakt. Lev stelt het college ook een aantal vragen. Zo wil de politieke vereniging weten of het klopt dat in de Broerenkerk nog tot 2011 locatie is voor feesten. Lev wil ook weten of de gedoogplekken voor graffiti er snel komen.

De complete brief aan het college kun je lezen op de site www.lev-06.nl

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Met Sibrand voor een sexy-Zwolle….dat zijn de teksten 😉 Maar aan een bepaald persoon hier uit het mooie Stadshagen zal het niet liggen, die opent binnenkort een zeer sexy etablissement in Zwollywood.


    ⚠️ Meld

  2. Aardig initiatief, het is hier allemaal erg braaf (lees saai) Groei en ontwikkeling word het beste gestimuleerd met een grote diversiteit! Dus ook in de kunst en cultuur! En niet alleen maar vanuit de eigen dogma’s redeneren….


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.