Zwolle viert carnaval

Zwolle – Ook zondagavond was het gezellig druk in de Zwolse binnenstad. Deze avond niet zo druk als zaterdagavond, maar het viel op dat vele Sassendonkers maandag vrij hadden genomen. Bijgaand vindt u een aantal foto’s die gemaakt zijn in De Tent op het Grote Kerkplein.

Natuurlijk kunnen niet alle gemaakte foto’s gepubliceerd worden. Dat zou enorm veel tijd kosten. Hier betreft het een aantal geselecteerde kiekjes van deze feestavond.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Foto’s
  Ik vind het jammer dat dit de enige foto’s die gepost zijn. Vraag me wel af waarom er dan ‘zoveel’ foto’s worden gemaakt als men er toch niks mee doet?
  Boeit verder niet, de afgelopen twee dagen carnaval waren helemaal ?bertof!  ⚠️ Meld

 2. De jongens van Weblog Zwolle worden door iedereen aangeschoten om publiek te fotograferen. Dat zag ik voor mijn ogen gebeuren. Als ze daarna nog uren moeten monteren, dan is er geen oog meer voor ander nieuws. Het is hier geen plaatjesalbum!! Wees blij dat Weblog Zwolle zoveel vrije tijd over heeft voor deze Zwolse activiteit zeg!


  ⚠️ Meld

 3. Geloof ik gelijk Jaap, moet je nagaan dat een ander er ook nog grof aan verdiend. Onze jongens doen het gewoon voor nop!
  Gister nog een Zwolse zanger gesproken, die ook aardig fotografeert Herman Severijn. Bekend hier?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.