Zwolse boekpresentatie Koken met Passie

Zwolle – Maandag verscheen het boek Koken met Passie, geschreven door Han Wilmink. Het bevat 40 recepten voor de vastentijd, aangevuld met veel achtergrondinfo. Woensdag 25 februari wordt in Zwolle het eerste exemplaar van het boek aangeboden aan Paul Stegeman, chef-kok van het Pestengasthuys Zwolle (Harro uit het programma “Wie is de Chef”).

Koken met Passie is het tweede boek in de serie Bijbels Culinair en bevat 40 smakelijke gerechten die gemaakt en genuttigd kunnen worden in de vastentijd, voor Pasen. Daarbij laat Wilmink zich inspireren door gerechten uit de tijd van de Bijbel. Hij maakt zoveel mogelijk gebruik van duurzaam geproduceerde producten. Tussen de gerechten door wordt achtergrondinformatie gegeven over het vasten en andere gebruiken. Han Wilmink was tot februari 2009 predikant in Zwolle-Zuid en momenteel in Ommen. Behalve predikant is hij ook een gepassioneerd kok.

Hij is de drijvende kracht achter de activiteit Bijbels culinair en bovendien
actief in de Slow Food beweging. Vanwege zijn passie voor koken, wordt hij regelmatig uitgenodigd om kookworkshops te verzorgen her en der in het land.


De boekpresentatie vindt plaats op 25 februari 2009 bij boekhandel
Westerhof te Zwolle. Het programma start om 17.00 uur. Behalve dat de
eerste exemplaren van het boek worden aangeboden, zal Han Wilmink kort
spreken over de totstandkoming van het boek.

www.boekhandelwesterhof.nl

www.bijbelsculinair.nl

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.