Tweede ronde Jan van Eedentoernooi

Zwolle – In de WRZV-hallen wordt zaterdag 28 februari de tweede ronde van het jaarlijkse Jan van Eedentoernooi  voor sporters met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking gehouden, een toernooi voor zaalvoetbalteams uit Zwolle en regio. 

Er wordt gespeeld op verschillende niveaus door meisjes/vrouwen en jongens/mannen. De teams komen uit Meppel, Urk, Kampen, Almelo, ’t Harde, Nunspeet, Dronten en Zwolle. De eerste ronde is op 7 februari geweest, zaterdag 28 februari worden de beslissende wedstrijden gespeeld. De wedstrijden zijn van 9.00 uur tot 13.00 uur. Direct na de laatste wedstrijden is de prijsuitreiking door Jan van Eeden. Jan van Eeden is namens de KNVB, een van de grondleggers van het gehandicaptenvoetbal in Zwolle.

WRZV/de Boog

WRZV/de Boog biedt zaalvoetbal voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking van ongeveer 7 tot 60 jaar, die niet kunnen deelnemen aan de reguliere voetbalcompetities.
De training is elke donderdag van 18.30 tot 19.30 in de WRZV-hallen. De wedstrijden zijn doorgaans op zaterdagmorgen. Meer weten, ga naar: www.wrzvdeboog.nl.

Artikel delen: