Sporen van ontbrekende nachtrust!

Zwolle – Hoewel al menig Sassendonker na twee zware carnavalsdagen was afgehaakt, was het maandagavond toch nog groot feest en gezellig druk in de binnenstad. In de Veurstroate waren in Timeless/Bloopers de, bij vlagen, zuivere tonen van de prinsen en prinsessen te horen tijdens de Sassendonkse Prinsenkaraoke. De heerlijke kroegen als het Zwols Café en ’t Kroegje, waren nog steeds tot de nok toe gevuld met kleurrijke feestende zotten en zottinnen.

Nee, het waren niet alleen gesminkte koppies van carnavalsvierders. Hier en daar waren echt de sporen van ontbrekende nachtrust zichtbaar. Noem het opdrogingsverschijnselen, wat bleekies, rimpeltjes, kleine oogjes, alle facetten van een zwaar weekend, waren duidelijk aanwezig bij de die-hards. Met dinsdagavond de sleutelteruggave en steekafname van de Stadsprins van Sassendonk Kobus I en Jeugdprinses van Sassendonk Suzan I betekent dit om 23.30 uur alweer het einde van het Sassendonkse carnaval.


Harm Wolters in De Twee Heeren
 

De kastelein had het druk deze dagen ….

Voor meer foto’s zie “Lees verder”

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Sporen van ontbrekende nachtrust!”

  1. viking neurts
    He Hans, top dat je de foto geplaatst hebt. Heb je hem misschien nog digitaal? E-mailadres heb je. bedankt en tot volgend jaar maar weer

  2. foto’s
    hallo,
    waar kan ik de rest van de foto’s vinden van de maandag avond.
    gr.

    ==========

    Esther,
    De redactie heeft een ruime maar ook strenge selectie gedaan van honderden foto’s. Andere foto’s worden volgende week gepubliceerd via de in de foto gemeldde link hanssmit-fotografie.nl .

Reacties zijn gesloten.