Demowedstrijd rolstoelbasketbal slecht bezocht

Zwolle – Dinsdagavond vond er in de sporthal van de wijk Gerenlanden een vriendschappelijke demonstratiewedstrijd rolstoelbasketbal tussen de teams van de basketbalverenigingen Flevostar Dronten en Be Quick ’28 Zwolle plaats.

Iedereen die kennis wilde maken met rolstoelbasketbal was dinsdag welkom, maar de belangstelling was zeer teleurstellend. Er was een handjevol geïnteresseerden op de demonstratie afgekomen. Het team rolstoelbasketbal van vereniging Be Quick bestaat uit spelers vanaf 16 jaar en traint op dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur in de gymzaal de Gerenlanden. Nieuwe leden zijn welkom. Voor geïnteresseerden die kennis willen maken met rolstoelbasketbal heeft de vereniging twee sportrolstoelen om de sport uit te proberen.

Meer informatie

Meer weten mail dan naar Aukje Schonewille  rolstoelbasketbal@bequick.net of kijk op de website www.bequick.net.        

Jaar van de gehandicaptensport 2009

De gemeente Zwolle heeft 2009 uitgeroepen tot het jaar van de gehandicaptensport. Gekozen is voor de slogan: ´Zwolle sport onbeperkt´. Die ambitie wil de gemeente waar maken, niet alleen in 2009 maar zeker ook de jaren er na.

Om de gehandicaptensport te promoten worden in het Jaar van de Gehandicaptensport verschillende (sport)activiteiten georganiseerd voor gehandicapten. Maar er gebeurt al veel in Zwolle. Daarom worden bestaande gehandicapte sporten en -sporters en de vele vrijwilligers extra in de schijnwerpers gezet.

Artikel delen: