Spermabank Zwolle zoekt donoren

Zwolle – De spermabank van de Isalaklinieken in Zwolle is een foldercampagne gestart om meer donoren te krijgen.

Er is een groot tekort bij de spermabank, waardoor paren met een kinderwens minimaal twee en een half jaar moeten wachten op donorsperma. Volgens de spermabank komt het tekort door strengere Europese regelgeving waardoor er minder spermabanken in Nederland zijn. Dat spermadonoren sinds 2004 niet meer anoniem kunnen blijven is volgens de spermabank in Zwolle niet de oorzaak.

Bron: RTV Oost

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

18 gedachten over “Spermabank Zwolle zoekt donoren”

  1. 😀 😀 😀 Denk dat ie het belangrijker vindt dat hij zijn vrouw af en toe een injectie geeft. Beetje crisismanager komt daar tegenwoordig niet meer aan toe :'(

  2. Oeps Koko, nu ff niet; zag natte Tasja al weer veel commerciële centen binnen graaien voor één of andere foute tv-reclame. Tuurlijk de voedselbanken waren geweldig voor hun imago. Maar van imago kan de schoorsteen niet roken. Al leek de zoon van Bolle Jan eerst nog zo tevreden met een gewoon “eigen huis”. Een vriendinnetje en 2 vechtende relnichten….tijden veranderen.

  3. Kan Wouter Bos hier ook ingrijpen ? Kan deze commercial verboden worden ? Iedere keer als ik Mevrouw Kikker zie schrik ik weer. Gedurende een aantal minuten voel ik me compleet verdwaasd. Deze tijd kan ik dus niet investeren in het kopen van materie waardoor de economie geschaad wordt.

  4. Wout doet het wederom goed als crisismanager. Alle respect. Ook Mariette weet slim de gevoelige snaar te raken. Jammer dat je wat tegen PvdA hebt Gezellig. Jammer ook van H*erenveen 😉

  5. 😀 Neuh, vind die Sibon het nog niet zo gek doen. Wouter zeker niet. Denk dat Foppe op dit moment veel goed bij de Friezen zou kunnen doen, maar ook bij de club van Wouter. Begreep namelijk dat daar zijn voorkeur lag. Maar even terugkomend op je post van 25 februari 2009 om 21:21, zijn injecties hebben in elk geval al succes gesorteerd. Hij heeft zeker 1 en volgens mij al 2 kinderen.

  6. Ik ben in juni 1975 geboren in het ziekenhuis Bergzicht in Goes (Zeeland) en weet sedert 1994 dat mijn biologische vader een anonieme spermadonor is geweest. Mijn moeder is hiervoor in 1974 in Rotterdam en Barendrecht geweest bij een zekere dokter Carbaat!!! Ik heb echter een donkerbruin vermoeden dat deze anonieme persoon van Duitse afkomst is geweest (als hij nog leeft???).

Reacties zijn gesloten.