FC Zwolle legt focus op play-offs

Zwolle – De ploeg van Jan Everse won van FC Den Bosch, Go Ahead Eagles, sc Cambuur Leeuwarden, FC Dordrecht en AGOVV Apeldoorn. Alleen in MVV moest Zwolle zijn meerdere erkennen. “Dat we deze periode winnen, is veelzeggend”, analyseert Everse de reeks in Voetbal International.

“Het programma, en dan vooral de uitwedstrijden, was niet makkelijk. Maar onze ploeg staat er als het ergens om gaat. Treffen we een opponent die op papier minder is, zoals afgelopen vrijdag tegen Emmen, dan geven we niet thuis. Ik praat dat niet goed, maar dat is inherent aan een jonge ploeg.” Door de periode kan nu de focus op de play-offs worden gelegd. Everse: “We hebben een van onze doelstellingen gehaald en dat is prettig. We hoeven niks meer te forceren. Als spelers nu geblesseerd zijn, is het niet meer nodig ze onder druk fit te laten worden.”

Artikel delen:
Reacties 13

 1. Jan is zich al aan het indekken voor een verlies tegen veendam lijkt het. ik wil gewoon waar voor mijn geld zien!!!!!!
  strijd!!!!! aan het eind van de wedstrijd met de tong op de schoenen lopen!!!!!!!!
  ik moet ook werken voor mijn geld!


  ⚠️ Meld

 2. Als je het alleen op de play-offs aan moet laten komen en je voor de rest van de competitie rustig aan doet dan kom je er niet .Er moet gewoon keihard gewerkt worden daar waar ze voor staan anders heb je straks geen wedstrijd ritme meer en kom je dik tekort .Dus nogmaals NOAR VEUREN MET DE PLOEG


  ⚠️ Meld

 3. En dat zegt Roy, de voorbeeldsupporter. FC Zwolle moet groeien, investeren. Maar wel graag op het veld aub!!! Ik weet al een tijdje dat de FC nooit meer eredivisie gaat halen.


  ⚠️ Meld

 4. Ik weet al een tijdje dat de FC nooit meer eredivisie gaat halen.

  Voorspellende gave, daar moet je wat mee doen man. Kun je rijk mee worden. Kun je me alvast even doorgeven of het regent op 25 maart, dan moet ik namelijk op de fiets naar Hattem. Anders ga ik met de bus.


  ⚠️ Meld

 5. Je zult je baan maar kwijt zijn en lekker even je gedachten willen verzetten bij de voetbal.
  Staan daar elf van die overbetaalde pseudo vedettes een beetje uit hun neus te vreten.
  Dan kunnen volgende wedstrijd de vele gratis kaartjes de lege plekken in het stadion ook niet meer verdoezelen.
  Dus ik zeg: Werken voor ons geld in het bestuur en op het veld!
  NOAR VEUR’N ! >:(


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.