Dimence start cursus ‘Angst in de hand’

Zwolle – Binnenkort start Dimence de cursus ‘Angst in de hand’. Gevoelens van angst zorgen ervoor dat je snel kunt reageren in gevaarlijke situaties. Maar angst wordt een probleem als deze zo erg is of zolang aanhoudt dat hij je leven gaat beheersen.

De cursus ‘Angst in de hand’ van Dimence, sector Preventie is een cursus voor mensen die last hebben van lichte tot matige paniekklachten, angst ervaren in contact met anderen of overmatig piekeren. In de cursus ‘Angst in de hand’ leren cursisten hun angstgevoelens onder controle te krijgen, zodat positieve gevoelens weer de ruimte krijgen. Leren ontspannen, doorbreken van vermijdingsgedrag en omgaan met angstige situaties zijn onderdelen van de cursus.

De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten op donderdagavond van 19:00 – 21:00 uur.

Voorafgaand aan de cursus vinden er kennismakingsgesprekken plaats, deze staan gepland voor dinsdag 10 maart en donderdag 12 maart aanstaande.

Voor meer informatie of aanmelding, neemt u contact op met het Cursuscentrum, sector Preventie van Dimence, locatie Roelenweg , telefoonnummer (038) 426 9 522 of via preventie.westoverijssel@dimence.nl.

Artikel delen: