Benefietconcert Music Against Cancer in Hedon

Zwolle – Stichting Music Against Cancer organiseert elk jaar een benefietavond waarbij de opbrengst ten goede komt aan de KWF Kankerbestrijding. Ook dit jaar hebben de vrijwilligers weer een imposante avond in elkaar weten te zetten en het wordt het zeker geen zoetsappig avondje dankzij een handvol Metal voor het goede doel. Optredens van: Death Rage, Victimizer, The Embodiment, Katafalk en Detonation.

Music Against Cancer is ontstaan nadat initiatiefnemer Eric Gijsen in zijn eigen omgeving meerdere malen werd geconfronteerd met diverse soorten van kanker. Hij besloot een helpende hand te bieden aan de immer voortdurende strijd tegen deze slopende ziekte. Deze strijd kost veel geld en dankzij de organisatie van Music Against Cancer kunnen de liefhebbers van harde muziek een financieel steentje bijdragen terwijl er een aantal hele leuke optredens van metalbands tegenover staan.

Voor alle informatie rondom de stichting Music Against Cancer en de benefietavond kan je terecht op www.musicagainstcancer.nl.

Artikel delen: