Business Borrel Zwolle

Zwolle – Voor het eerst in Zwolle, een open inloop voor ondernemers en managers die op zoek zijn naar een netwerk. De business Borrel Zwolle is een samenwerkingverband tussen de organisaties Van Eigen Bodem Businessclub, The Livingroom en Gelagkamer Hoogh. Business Borrel Zwolle is een laagdrempelige netwerkplek voor ambitieuze Zwollenaren. Je betaald geen lidmaatschap, hoeft niet door een ballotagecommissie en bent welkom zoals je bent.

De Businessclub Van Eigen Bodem is opgericht op in 2008. De vereniging is opgericht ter ondersteuning van het enige Nederlandstalige festival Van Eigen Bodem. De vereniging stelt zich ten doel regionale ondernemers, als u, op een ontspannen en hoogstaande manier met elkaar in contact te brengen. Hier komen gevestigde ondernemers en nieuwkomers elkaar in een sfeervolle omgeving tegen. De businessclub is een ondernemingclub uitsluitend voor ‘’beslissers’’ in een organisatie.

The Livingroom; Een café met een grote variëteit aan activiteiten. Iedere donderdag is er Good Food, bereid door de Meisjes van Plezier. Op Freaky Friday kan je uit je dak gaan op goede live-muziek of muziek van verschillende DJ’s. Het weekend afsluiten kan op De Lazy Sunday Afternoon, waar je kan genieten van Sing ’n Songwriters en andere activiteiten zoals een wijnproeverij of een chocoladefontein.

Gelagkamer Hoogh vindt u in hartje Zwolle op het hoogste punt van het centrum. Het pand waarin Hoogh gevestigd is, was in vroegere tijden de eerste herberg van Zwolle. Het eten en drinken in de herberg vond plaats in de gelagkamer, waar deze gelegenheid dan ook naar vernoemd is.

Elke eerste vrijdag van de maand vindt de Businessborrel Zwolle plaats in Gelagkamer Hoogh. Dit is van 17:00 tot 19:00. Elke derde vrijdag van de maand vindt er op het zelfde tijdstip de Businessborrel Zwolle plaats in The Living Room.

Ben je ondernemer of manager in Zwolle en ben je opzoek naar contacten binnen het Zwolse bedrijfsleven? Dan ben je welkom bij de Businessborrel Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 3

Reacties zijn gesloten.